AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 06-01-2009, 21:25   #1
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart Guiza "Gol ziyafeti vereceğim"

Fenerbahçe Dergisi’nin haziran ayı sayısında röportajı yer alan Güiza, sarı-lacivertli ekipte iyi geçmeyen ilk sezonunda, takımların ortaya koyduğu futbola alıştığını ifade ederek, "Taraftarlarımız da bizler gibi geçmişte kalanları düşünmesinler. Önümüzdeki sezon dünyanın en iyi taraftarına sahip Fenerbahçe’de ve özellikle atmosferiyle ünlü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na gol ziyafeti vereceğim. Buna söz veriyorum" şeklinde iddialı açıklama yaptı.

Geçmişin hesabını yapmanın kimseye faydası olmadığını, 2009-2010 sezonunda nasıl daha iyi olacaklarının hesabını yapmaları gerektiğini anlatan Güiza, "Benim durumum özellikle bu ilk sezonumda tek forvet oynamamla ilgiliydi. Eğer Semih ile sürekli çift forvet oynayabilseydik daha farklı olabilirdi" diyerek şöyle devam etti: "Aragones Türkiye’de olsa da olmasa da ben Fenerbahçe’ye gelecektim. Gazeteler bu sezon boyunca Aragones vatandaşını kolluyor gibi söylemlerin içinde oldu. Ama bunlar doğru değil. Bunun sistemle ilgisi olduğunu söylemek istiyorum. Geldiğim yerde kontraatağa yönelik oynuyordum. Fenerbahçe’ye geldikten sonra bu değişti. Tek forvet ile önde ve arkada olmak gibi bir zorunluluk oluştu. Çünkü önde kuracağınız baskıdan sonra arkaya dönmek, savunmaya yardım etmek forveti her zaman yorar. Bir golcü her zaman yanında ikinci bir forvet görmek isteyebilir. Eğer arkadan gelenlerin desteği ve geriye dönüşleri tam olabiliyorsa o zaman gol atmak, oyun kurmak kaçınılmaz olur. Benim durumum özellikle bu ilk sezonumda tek forvet oynamamla ilgiliydi. Eğer Semih ile sürekli çift forvet oynayabilseydik belki daha farklı olabilirdi. Çünkü ne yaparsanız yapın tek forvetli bu sistemde birçok maçta zaten takımınızı eksik bırakmış oluyorsunuz."

Türkiye’de uyum sorunu yaşamadığını, rahat bir kişiliğe sahip olduğu için daha çok İstanbul’da gezindiği yerlerde görüntülendiğini, hakkında sürekli gece hayatıyla ilgili haberlerin yapıldığını anlatan İspanyol futbolcu, "Artık özel hayatımla değil futbolumla anılmak istiyorum. Yeni sezon bu düşüncelere sahip bir Güiza, Fenerbahçe seyircisinin önünde olacak" dedi.

Fanatik

ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-01-2009, 21:31   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Gözümüz aydın, kalacak heralde takımda
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 22:04   #3
Kullanıcı Adı
LeyaL
Deivid de ilk sene berbat bir sezon geçirmişti ikinci sene çok iyi oynadı..
Guiza da da bunun bi benzerini görebiliriz.
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 22:08   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
öncelikle şu emrah modundan çıkmalısın.yoksa türkiyede böyle anılmaya devam edersin.

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 22:10   #5
Kullanıcı Adı
LeyaL
aman sizde yha
şimdide yüzündeki ifadeye taktınız gol atsın da nasıl atarsa atsın XD
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 22:11   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
sonra takımda adam gibi oynasın kulubede böyle kritik yapmasınlar

Konu hipermuhafazakar tarafından (06-02-2009 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: abi anti sitelerin yapımlarının burada paylaşılması kurallar dışı
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2009, 22:31   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gözümüz aydın, kalacak heralde takımda
o kalsın, parasını ben veriyim
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)