AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-13-2007, 19:55   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Gül oruçlu olduğunu unutunca...
Cumhurbaşkanı Gül, Siirt Valiliği'nde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen görüşme sırasında Gül, oruçlu olduğunu unuttu ve...

Gül oruçlu olduğunu unutunca...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt Valiliği'nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Basının görüntü aldığı sırada Gül, oruçlu olduğunu unuttu ve önünde duran bardaktaki suyu içti. Oruçlu olduğunu hatırlayan Gül, "Neden hatırlatmadınız. Niyetliydim" dedi. Gül görevlilere "bu bardağı buraya niye koydunuz" diyerek tepki gösterdi.

Görüşmeye, Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Mervan Gül, AK Parti Siirt milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Siirt, Baykan, Kurtalan ve Pervari Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Ziraat Odası, Eczacılar Odası, Mühendis ve Mimarlar Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Eğitim Kültür Bilim Dayanışma Derneği, Sanayici ve İş Adamları Derneği, Genç İş Adamları Derneği, TEMA Vakfı, Baro, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Şehit Dul ve Yetimlere Yardım Derneği temsilcileri katıldı.

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Cumhurbaşkanı Gül'e Türk Bayrağı şeklinde dokunmuş bir kilim ve battaniye, ay yıldızlı kırmızı-beyaz bir kravat ve nazar boncuğunun üzerinde yer aldığı bir plaket sundu.

haber7.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-13-2007, 20:00   #2
Kullanıcı Adı
sümeyye
Allah onun susuzluğunu gidermek istemiş..
sümeyye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:42   #3
Kullanıcı Adı
maviinsan
insanlık hali ;)
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:44   #4
Kullanıcı Adı
R.T.E.
haberturk de abartmış da abartmış. unuttu içti kızdı filan falan. ben de sabah bişey yokmuş gibi kahvaltı yaptım. yani tam yapamadım:D
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:47   #5
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
insanlık hali yaaa..ama şimdi bunu medya nasıl abartacak izleyelim arkadaşlar...
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:48   #6
Kullanıcı Adı
mavera,
o degilde bazi aklievveller sayin gülün unutkanlikla ictigi suyu, sayin sabik cumhurbaskani sezerin kasti olarak ictigi suyla karsilastiriyorlar ya ona hasta oluyorum ;)
Alt 09-13-2007, 20:48   #7
Kullanıcı Adı
R.T.E.
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
o degilde bazi aklievveller sayin gülün unutkanlikla ictigi suyu, sayin sabik cumhurbaskani sezerin kasti olarak ictigi suyla karsilastiriyorlar ya ona hasta oluyorum ;)
+10000000 bravo
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:49   #8
Kullanıcı Adı
Ağa
Az Kalsın Sabah Bende İçiyordum.Jeton Düştü İçmeden Şükür. :D :D :D
Ağa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:51   #9
Kullanıcı Adı
Feyza
Rabbim kulunu oruçluyken böyle mükafatlandırır bazen
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2007, 20:53   #10
Kullanıcı Adı
Kafes
evet o bardagi oraya niye koymuslar ki, buyuk terbiyesizlik..
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)