![]() |
#1 |
![]() ![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Türk milleti kararlıdır, bu iş bitecektir. Irak terörü çözemezse PKK'yı yok etmek hakkımızdır' dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, terörün kararlılık ve akıllılık gerektiren bir mücadele olduğunu belirterek, "Güvenlik birimlerimizin hepsi büyük bir fedakarlık içindedir. Topyekün bir mücaedele için devletimiz ve milletimiz seferber olmuştur" dedi. Referandum için memleketi Kayseri'ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanında Hakkari'de şehit düşen askerlerimizle ilgili açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, şöyle dedi: Bu acı şehitlerimizin aile bağları ile değil, tüm Türk milletinin acısıdır. Hepsine Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Çatışmalar halen devam etmektedir. Milletimiz şundan emin olmalıdır ki millet teröre karşı beraberdir. Terörle mücadele uzun suluklu bir mücadeledir. Kararlılık ve akıllılık gerektiren bir mücadeledir. Güvenlik birimlerimizin hepsi büyük bir fedakarlık içindedir. Topyekün bir mücaedele için devletimiz ve milletimiz seferber olmuştur." Bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Gül, "Benim muhatabım Musut Barzani benim muhatabım dağil. Bakın size bir şey söyleyeyim, bana bu kişilerle ilgili bundan sonra sorular sormayın. Benim muhataplarım bellidir" dedi. zaman
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |