AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-22-2007, 00:27   #1
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Gül sert çıktı: Irak teröre yataklık yaparsa PKK'yı yok etmek hakkımız
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'de 12 askerimizin PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Türk milleti kararlıdır, bu iş bitecektir. Irak terörü çözemezse PKK'yı yok etmek hakkımızdır' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, terörün kararlılık ve akıllılık gerektiren bir mücadele olduğunu belirterek, "Güvenlik birimlerimizin hepsi büyük bir fedakarlık içindedir. Topyekün bir mücaedele için devletimiz ve milletimiz seferber olmuştur" dedi.

Referandum için memleketi Kayseri'ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanında Hakkari'de şehit düşen askerlerimizle ilgili açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, şöyle dedi:

Bu acı şehitlerimizin aile bağları ile değil, tüm Türk milletinin acısıdır. Hepsine Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Çatışmalar halen devam etmektedir. Milletimiz şundan emin olmalıdır ki millet teröre karşı beraberdir. Terörle mücadele uzun suluklu bir mücadeledir. Kararlılık ve akıllılık gerektiren bir mücadeledir. Güvenlik birimlerimizin hepsi büyük bir fedakarlık içindedir. Topyekün bir mücaedele için devletimiz ve milletimiz seferber olmuştur."
Bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Gül, "Benim muhatabım Musut Barzani benim muhatabım dağil. Bakın size bir şey söyleyeyim, bana bu kişilerle ilgili bundan sonra sorular sormayın. Benim muhataplarım bellidir" dedi.
zaman

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-22-2007, 00:28   #2
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Gül sert çıktı: Irak teröre yataklık yaparsa PKK'yı yok etmek hakkımız
video
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=603919

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)