AK Gençliğin Buluşma Noktası
T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında haberler, resimler, bilgiler ve diğer paylaşımlarımız bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 12-01-2011, 01:13   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Thumbs up GÜL'den Şike'ye VETO Sinyali...

Gül Şike Yasası'ndan rahatsız

Cumhurbaşkanı Abdullah gül, "Şike Yasası"nda değişiklik öngören düzenleme ile ilgili çekincelerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Kırgızistan'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısındaki açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Gül, futbolda şike cezalarında indirim yapılmasını öngören yasanın dün meclisten çıktığını ve yasayla ilgili AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın kendisine bir mektup gönderdiğini anımsatan bir gazetecinin, sosyal paylaşım sitelerinden de tepki alıp almadığının ve kararının ne olacağını sorması üzerine ''Açıkçası bu yasa ile ilgili rahatsızlığım var. Çünkü altı ay önce çıkmış olan bir yasanın daha düzgün çıkması gerekirdi'' dedi.

Yasanın ilk uygulanacağı dönemde değişikliğe uğramasının, yasanın dikkatli bir şekilde incelenmesini gerekliliğini gösterdiğini belirten Gül, ''Bunun için inceleniyor'' diye konuştu.

Yasaya meclisteki bütün partilerin destek verdiğini de ifade eden Gül, kararından önce yasayı incelettiğini söyledi.

Başbakan'a 'birkaç gün dinlen öyle başla' dedim

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun "gayet iyi" olduğunu belirterek, "Kendisine işlere hemen başlama, işler birkaç gün geç olsun, dinlen dedim.'' açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı, Kırgızistan'a hareketinden önce Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili soruları cevapladı. Gül, ''Sayın Başbakan'ın sağlık durumu gayet iyi. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Ufak bir ameliyattı. Durumu da şu an gayet iyi. Ancak ufak da olsa neticede bu bir ameliyat. Birkaç gün dinlenmesi lazım. Kendisine 'hemen işlere başlama, biraz dinlen' dedim. 'İşler birkaç gün beklesin hemen koşuşturmaya girme, dinlen, istirahat et.' dedim. Gayet başarılı bir ameliyat oldu. Zaten büyük bir mesele de değil ufak bir olaydı.'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, Kırgızistan'a gitti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''ANA'' uçağı ile saat 10.30'da Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e gitti. Kırgızistan Cumhurbaşkanı seçilen Almazbek Atambayev'in devir teslim töreni için bu ülkeye giden Gül'e, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve 7 milletvekili eşlik etti. Cumhurbaşkanı Gül'ü, Esenboğa Havalimanı'ndan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ve diğer yetkililer uğurladı.

habervaktim

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-01-2011, 01:16   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
İnşallah VETO hakkını kullanır. millet vekillerinin düştüğü hataya dümez...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2011, 12:20   #3
Kullanıcı Adı
ahmet tarık
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah VETO hakkını kullanır. millet vekillerinin düştüğü hataya dümez...
katılıyorum size..
ahmet tarık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)