AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-17-2008, 20:20   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
Bilkent Üniverstesi bugün ilginç görüntülere sahne oldu. Üniversite öğrencileri Gül'e posterlerle mesaj yolladı.

Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Doğramacı mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezunlarına güvendiklerini belirterek, “Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet platformunda çağdaş uygarlık seviyesine çıkmak için her nesil bir öncekinden daha iyi yapıtlar kuruyor” dedi.

Doğramacı'nın bu sözleri üzerine mezunlar ayağa kalkarak Atatürk'ün posterlerini açtılar. Ali Doğramacı, konuşmasının sonunda uzun süre öğrenciler ve aileleri tarafından alkışlandı.

DİPLOMALARINI CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN ALDILAR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bilkent Üniversitesinin mezuniyet törenine katıldı.Üniversiteden 2007-2008 akademik yılında mezun olan 1700 öğrenciye diplomalarının verilmesi dolayısıyla Bilkent Odeon'da, Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra Bilkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. İhsan Doğramacı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal ile mezunların aileleri ve davetlilerin katılımıyla tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Gül, törende yaptığı konuşmaya, mezunları tebrik ederek başladı. Gül, “Türkiye'nin en güzel üniversitelerinden birinden mezun olan siz gençlerin yolu açık olsun. Esas mücadele bundan sonra başlıyor ama üniversiteniz sizi buna en iyi şekilde hazırladı. Bundan dolayı da avantajlı bir şekilde başlıyorsunuz” diye konuştu.

Mezunlara başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Gül, başta İhsan Doğramacı olmak üzere emeği geçenlere, “Türkiye'ye böyle bir üniversite, üniversitenin de ötesinde eğitim ve bilim kenti” kazandırdığı için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Gül, fakülte ve yüksekokul birincilerine ödül ve diplomalarını verdi. “2008 Öğretimde Üstün Başarı Ödülü” kazanan öğretim üyeleri Prof. Dr. Selim Aktürk, Prof. Dr. Abdullah Atalar, Yrd. Doç. Dr. Alev Çınar, Doç. Dr. Marie-Henriette Gates, Yrd. Doç. Dr. Ali Aydın Selçuk da ödüllerini Cumhurbaşkanı Gül'ün elinden aldılar.

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-17-2008, 20:36   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
Şaşırmadım.. ;) Atatürk'te olmasa kimin adı üzerinden rant elde edeceklerdi..? :-\ Aptal ideolojilerinden sıyrılıp biraz kendilerine gelseler,kendileri olsalar keşke..Ve keşke artık Atatürk ,laiklik demenin karın doyurmadığını kavrayabilseler..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 20:41   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
Daha öncede YÖK başkanına saldırmışlardı,nasıl eğitim alıyorlarsa :-X
'Atatürkü kullanma klavuzu' varda biz mi bilmiyoruz ? Heryerde kullanıyorlar maşallah
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 20:44   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 20:46   #5
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
Haber'in kaynağı verirsen sevinirim arkadaşım .
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 20:54   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145663
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 21:03   #7
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
üniversitelerde galiba propaganda dersi veriliyor :D
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 21:11   #8
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
Haber sitesinin abartması kimsenin mesaj almaya gereği yok hele ki Cumhurbaşkan'ın hiç yok.Zaten Cumhurbaşkanımız çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmayı hedefliyor.
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 21:24   #9
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
Bu haberi Doğan grubunun kanalları da bu şekilde yorumladı.Hatta Star bu haberi günün olayı yapacak kadar abarttı. Zaten Mehmet Ali Birand bildiğiniz gibi...
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 21:40   #10
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Gül'e Atatürk posterli mesaj
ooo kanal d de görecektiniz 'günün görüntüsü' başlığıyla verdiler...
bu arada only hoşgeldin....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi