![]() |
#1 |
![]() Geçen gün Zaman gazetesi önünde yapılan protesto eylemi sırasında gazete binasının önüne asılan pankart:
![]() “Irak, Filistin, Çeçenistan, Suriye, Mısırdaki katliam ve darbelere sessiz, Abdulkadir Molla’nın şehadetine sessiz, Kenan Evren cennetlik, Çevik Bir iyi adam, İHH’yı tanımıyorum, Mavi Marmara otoriteden izin alınsaydı, One minute sessiz, başörtüsü teferruat, Şeyh Ahmet Yasin silah kaçakçısı, Hamas terörist, Ecevit ilk şefaatçi olacağım kişi, 28 Şubat dershaneleri hemen teslim edeyim paşam, Üsame ve Taliban iğreniyorum, bu katliamlar olurken ‘haksızlıklar karşısında susanın dilsiz şeytan’ olduğunu bilmiyor muydun? İslam dünyasında katliamlar yapılırken sessiz, dershaneler kapanıyor beddua. Dershanelerini, hain yandaşlarını al İsrail’e Amerika’ya defol”
![]() Konu Özgür Suriye tarafından (12-25-2013 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hmmmmm... Aynen :D
![]() Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, okul müdürlerine “İsrail mallarını boykot ettirmeyin” genelgesi gönderdi - http://www.milligazete.com.tr/haber/...8#.UrnpIfRdWqE AKP'den İsrail'in üyeliğine sessiz onay http://www.aydinlikgazete.com/manset...ssiz-onay.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Onlar beddua ediyorsa birileride dua etmesini bilir.Allah yar ve yardımcısı olsun hükümetimizin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İranla gülen arasında bir fark göremiyorum
İranda gülende müslüman olduğunu söyleyip kafire sırt dayıyorlar İranda gülende müslüman olduğunu söyleyip müslümanları hedef alıyorlar İranda gülende müslüman olduğunu söyleyip islamı yozlaştırmaya çalışıyorlar Her ikiside gülü kafire namluyu müslümana uzatıyorlar. Bu şartlarda yinede güleni haklı bulan bir lobi oluşturularak tüm bağlıları adına konuşturuluyorlar Ölecegi günü iple çeksemde.yerine başka birinin atanacağı kesin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Son satırdaki cümleler doğrusu gereksizdi arkadaşlar, gerginlik adına yani..
Nefret nefreti doğurur, yandaşlar derken camianın hepsi alınacak belki. Ben bu son satırdaki ve benzeri sivri çıkışların müslümanlar arasında zarar getirebileceğini ve birilerinin ekmeğine yağ sürüleceğini düşünüyorum. Malum bazı sinsice bu işe sevinerek ellerini sıvazlayanlar var unutmayalım. sabır.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Her dua tutsaydı tabi her yer mama (kemik) olurdu anlayana .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|