08-13-2007, 19:45 | #1 |
GÜLERMİSN AĞLARMISIN?
1)Aynı turizm şirketine ait iki otobüs yolda karşılaştı şöförler ellerini bırakıp birbirini selamladı 52 kişi öldü.
BİTLİS 2)Odun kesmek için ağaca çıkan çiftçi, Nasreddin Hoca fıkrasındakı gibi bindiği dalı kesmeye basladı. Farkettiğinde ise iş işten geçmişti. Dalla birlikte yere çakıldı hastanede öldü. ANTALYA 3)Bir anne yağmur girmemesi için bacayı tıkadı. Soba yanıyordu bacadan çıkamayan karbonmonoksit evi doldurdu. Anne ve oğlu öldü. 3 yavru komada. İSTANBUL 4)Asabi çoban ot yemeyen koyununu tüfeğin dipçigiyle dövmeye başladi. Tüfek ateş aldı ve çoban öldü. BİTLİS 5)Köpeği ile ava giden acemi avci, ihtiyaç molasi verdi tüfeği bacaklarının arasına kıstırıp tuvaletini yapmak istedi o sırada köpek dizlerine atladı tetiğe dokundu avcı çenesinden giren fişekle öldü. TOKAT 6)Tarlada otlayan iki koyun bir evin önündeki inşaat kumunu dağitti. Koyun sahibi aile ile kum sahibi aile birbirine girdi. iki aileden beş kişi öldü. GAZIANTEP 7)Iki odayı yıkıp tek oda yapmak isteyen ev sahibi işi abarttı.Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandi. Mahalleyi havaya uçurdu. Yaralandı. TRABZON 8)şaskin köylü üç katli evinin terasında ki kömürlükte buzagi beslemeye başladi buzagi büyüdü.250 kiloluk dev bir inek oldu. Bulundugu odaya sığmayan inek üç katlı evden vinçle indirildi. IZMIR 9)Karadenizli iki kardeş çatıdaki hurdaları satmak istedi. Agabey çatıya çıktı demir yığınlarını aşagıdaki kardeşine atmaya başladı. Kardeşi ise hepsini tuttu biri hariç: Buzdolabı. Onun da altında kalıp ağır yaralandı. Hastanede 'Hızlı attı tutamadım' dedi. IZMIR 10)Yeni dogan bebeği seven bir dayı faciaya yol açtı. Bebegi 'Hoppala' diye havaya fırlattı. Talihsiz bebek tavandaki serinletici pervaneye çarparak öldü. ANTALYA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-13-2007, 19:51 | #2 |
GÜLERMİSN AĞLARMISIN?
hey Allahım sen sabır ver
bu kadarda olmazki |
|
08-14-2007, 04:37 | #3 |
GÜLERMİSN AĞLARMISIN?
valla ne gülebildim nede ağlayabildim öylece kaldım :o :o