![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TCK'nın 301. Maddesi ile ilgili yaşanan tartışmaları "Meclisin bileceği iş" sözleriyle değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Gül, Azerbaycan Yüksek Mahkeme Başkanı Ramiz Rzayev ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Çankaya Yerleşkesi içinde bulunan Pembe Köşk'te kabul etti. Gül, kabulde gazetecilerin sorusu üzerine TCK'nın 301. maddesiyle ilgili yaşanan tartışmaları tek cümleyle değerlendirdi. Gül, tartışmalarla ilgili olarak, "Meclisin bileceği iş" ifadesini kullandı. İHA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Siyaset üstü bir kurum olan Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanına sorulan soruya bir bakın... Acaba bilinç altı tezahüründe halen siyasetçi kimliği mi işlenmek isteniyor...
Gazateciler bu ayrımı yapabilecek konumda olmalıdırlar, diye düşünüyorum... :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mollanın dizi dibinde poz verip sonrada değiştim diyen Sn Başbakan gibi Sn Cumhurbaşkanımızda makamı gereği kafa yapısını değiştirdi değilmi hemen ...
Burada Sn Gül ün tavrı çok hoştur , verdiği cevap çok yerindedir. Benim anlatmak istediğim gazetecilerden Sn Cumhurbaşkanımızın siyasetçi kimliğini göz ardı edilmesini beklemek yanlış olur. Benim şahsi kanaatim kimse kafa yapısını düşünce yapısını heleki Sn Başbakanımız Sn Cumhurbaşkanımız gibi dava insanları kolay kolay değiştiremezler , bu karşıt görüşlüler içinde böyledir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Şu "molla dizi" adlı kokuşmuş temcit pilavını yemeyi ne kadar seviyorsunuz. "Molla" hikayesi muhalafetin "aciz"liğini ne güzel de gözler önüne seriyor. "Molla" dediğiniz Yasin El Kadı o sıralarda kendi devletinin resmi görevlisiydi ve terörist falan da değildi. Sizin mantık genlerinizdeki "ırkçı", arap gibi giyinen insanlara duyulan "lümpen" tavır her defasında cahilliğinizin göstergesi oluyor. Acizliğinize doymayın. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Bilinçaltı tezahürün ne kadar da sığ... Görmek istediğin gibi görmeye devam edebilirsin, ama bu bakış açısı seni bir adım ileri götüremez... Biz niyetlere değil, fiiliyata bakar, onu müzakere ederiz. Farkımız da bu olsa gerek. Niyetleri değil, fikirleri sorgulamanı öneririm. Sevgilerimle... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben terörist demedimki , bunu amerikalılar söylüyor , bulgaristandaki islami teörörü finanse ettiği söyleniyor , ben söylemiyorum ... ama molla rejimi istediğini söyleyebilirim , onun dizinin dibinde verilen pozada yorum yapmayalımmı yani , zaman aşımınamı uğrasın bu konu , unutalım gitsin dimi ? yemeyelim o temcit pilavlarını unutalım dimi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 301.fikir özgürlüğünü kısıtlıyor.Ancak 301 in kalkması avrupanın istediği Türklüğe hakaretin önünü açan bir adımdır.Sonuna kadar bu yasaya karşıyım.
Milli benliğimizi savuınmak görevimizdir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bu adam terörist olmadığı zaman bir devlet yetkilisi olması normaldır. Devlet yetkilisiyken Tayyip Erdoğan'la (belediye başkanı) resmi ilişkiler yürütmesi de normaldir. Bu da tamamdır umarım. Bu adam bir devlet yetkilisi olduğuna göre "hey sen, sen arapsın hatta mollasın hatta molla rejimi istiyorsun" deyip ülkeden kovmak ya da konuşmamak ya da küfür etmek yalnız yarım akıllı siyasetçilerin yapacağı bir tavırdır.Ve ülkemizde bolca var maalesef. Garip siyasetleriyle mide bulandırmaktan bıkmayan bir takım zümrelerin bunu alıp "çamurlayıp" önümüze temcit pilavı niyetine sürmesi bizi sadece partimizin geleceği adına umutlandırır. Çünkü kendi işitip kendi söyleyen masallar uydurp kendine okuyan ,tuhaf siyasetçileri tarihle sabit ki kimse "tınmıyor" Onun için sakın unutmayın, iftiraya saptırmaya yalana devam ;) |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|