AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-18-2008, 07:47   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Günaydın Doğan medyası!
habervaktim.com, kartelin 5 aylık sessizliğini “Ergenekon kimin yumuşak karnı?” sorusuyla gündeme taşımıştı. Aydın Doğan’ın gazetelerinden Milliyet, “zor da olsa gördüler” dedirtecek bir yazı dizisiyle Ergenekon’un anatomisini çıkartmaya hazırlanıyor.

Aylardır süren Ergenekon operasyonlarını başörtüsü, Hüseyin Üzmez, tarikat liderlerini hedefe koyarak örtbas etme taktiği uygulayan kartel medyası “Günaydın” dedirtecek bir yazı dizisiyle çetenin anatomisini yazmaya karar verdi. habervaktim.com, kartelin 5 aylık sessizliğini “Ergenekon kimin yumuşak karnı?” sorusuyla gündeme taşımıştı.

Aydın Doğan’ın gazetelerinden Milliyet, “zor da olsa gördüler” dedirtecek bir yazı dizisiyle Ergenekon’un anatomisini çıkartmaya hazırlanıyor.

TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRMIŞLARDI
Ocak ayında başlayan ve İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin tutuklanmasıyla devam eden Ergenekon operasyonları sürecinde hükümeti ve mütedeyyin kesimleri hedef alan yayınlar yapan kartel medyası, Ergenekon’la bağlantısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha sonra da yurt dışına çıkma yasağı getirilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi Baş Yazarı İlhan Selçuk için Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı.

HABERVAKTİM BAŞINDAN BERİ SORUYOR
Ergenekon operasyonlarının başından itibaren, operasyonun ayrıntılarını, bağlantılarını ve kimlere kadar uzandığını kamuoyuna tüm çıplaklığıyla duyuran habervaktim.com, konu ile ilgili haberlerinde “Ergenekon kimin yumuşak karnı?” sorusunun cevabını aramıştı.

İşte habervaktim.com’un gelişmeler ışığında aydınlatmaya çalıştığı, ancak kartel basınının örtbas etmeye çalıştığı sorular:

Kanadoğlu Ergenekon'un neresinde?

'Kanadoğlu'nun Ergenekon'la ilişkisi mi var?'

Ergenekon ve Üzmez olayında kartelin tavrı!

Ertuğrul ve Aydın 'Ergenekon'un neresinde?

Ergenekon kimin yumuşak karnı?

Şifre Ergenekon

5 AYLIK SESSİZLİK NE ANLAMA GELİYOR
Yaklaşık 5 aydır sürdürülen operasyonlar çerçevesinde çok sayıda bağlantı ortaya çıkarken, kartel medyasının suskun kalması, operasyonlarla ilgili gelişmeleri görmezden gelmesi, bunun yerine farklı gündemler ve komplolarla ortalığı bulandırması, mütedeyyin kesimlere saldırması akıllara “Ergenekon kimin yumuşak karnı?” sorusunu getirmişti.

MİLLİYET NASIL BİR ANATOMİ ÇİZECEK?
Kartel gazetesi Milliyet’in yakında yayınlanacak Ergenekon’un anatomisinde neler mi var? Milliyet’in bugünkü sürmanşetinden duyurduğu Ergenekon dosyasında; “Ümraniye’de bir gecekondudan çıkan el bombaları Türkiye’nin gündemine nasıl yerleşti? El bombalarının izleri karanlıkta kalmış hangi olaylara uzanıyor? Ergenekon örgütünün kilit isimleri arasındaki karanlık ilişkiler. Danıştay saldırganı Ergenekon’un üyesi mi?” sorularına cevap verileceği belirtiliyor. Kartel’in nasıl bir Ergenekon anatomisi çizeceği ise şimdilik merak konusu.

Engin Kaşdaş-habervaktim.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)