![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar bu sabah televizyonu açtım kanal kanal geziyorum...
ilk önce KANAL D sabah sabah seda sayan...bir baktım nikah masası yedi aylık hamile kadın...kadının ismini hatırlamıyorum ama işte altyazıda '7 aylık hamile kadının kocası nikaha gelecek mi'...şaka mı diyorum bakıyorum yok...seda ablaları(!) "yavrum niye böyle yaptınız bak kızıyorum iyiliğiniz için" diye büyüklüğünü gösteriyor....yok dedim dayanamam ben bu rezilliğe kadını küçük düşürmesinden geçtim düpedüz kepazelik.... sırada FOX TV ikinci ahmet hakan vakası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen sevgili uğur arslanımız 'su gibi' bir program yapıyor...9 YAŞINDA BARIŞ MANÇO OLDUĞUNU İDDİA EDEN KÜÇÜK ÇOCUK.....güya vatana millete hayırlı bir iş yapıp REENKARNASYON konusunda toplumu bilgilendiriyorlar.....konuk:KURAN BİLİMCİ(!) ömer çelakıl.....fesuphanallah çekiyorum...gene de bayram temizliği arasında belki de güzel bir programdır dedim baktım ama yok salak salak sorular falan...... ya bizim haber değerlerimiz bu kadar mı düştü? toplum olarak sabah sabah seda sayan öğlen öğlen esra ceyhan mı izliyoruz....haber olmaya layık olaylar 9 yaşındaki çocuğun reenkarnasyon iddiaları mı..... velhasıl söylendim küfrettim dua ettim kapadım televizyonu aldım elime bezi bari anneme faydam dokundu...o sinirle bütün evi elden geçirdim....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|