![]() |
#1 |
![]() ![]() Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Güneysu'da yapılacak halk eğitim merkezi inşaatının ihalesinin tamamlandığını, inşaatın en kısa sürede başlayacağını söyledi. Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Güneysu'da yapılacak halk eğitim merkezi inşaatının ihalesinin tamamlandığını, inşaatın en kısa sürede başlayacağını söyledi. Çelik, yaptığı açıklamada, Güneysu'da yapılacak halk eğitim merkezinin daha önce ihaleye açıldığını, ancak çıkan tartışmalar nedeniyle ihalenin ertelendiğini belirtti. Güneysu Halk Eğitim Merkezi inşaatının bir süre önce yeniden ihale edildiğini belirten Çelik, ''İhale aşaması tamamlandı ve kazanan firma belli oldu. Geçtiğimiz günlerde de Kamu İhale Kurumu'ndan halk eğitim merkezinin yapılması için onay çıktı'' dedi. Güneysu Halk Eğitim Merkezi'nin Rize mimarisine uygun şekilde yapılacağını bildiren Çelik, inşaatın en kısa sürede başlayacağını kaydetti. Haber53
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güneysu Ak parti'den önce köyden farksızdı fakat Ak parti geldikten sonra Rize'nin en gelişmiş ilçelerinden birisi oldu... Emeği geçenlerden ALLAH razı olsun...
|
|
![]() |
![]() |