![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR ARTIK FENERBAHÇE HABERLERİNİ TEK BİR TOPİC HALİNDE TOPLAYIP GÜNLÜK OLARAK ORDAN TAKİP EDİLECEKTİR
FATİH_44
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ligin başında Sivasspor maçında dizinden sakatlanan ve kalan maçlarda tedavi sürecinden dolayı forma giyme şansı bulamayan kalecimiz Serdar Kulbilge, FB TV'ye yaptığı açıklamada, kendini çok iyi hissettiğini ve ikinci yarıdaki tüm maçlarda görev almak istediğini söyledi.
Devre arası tatil döneminde Samandıra Tesislerimiz'de çalışmalarını sürdüren kalecimiz, tedavi süreci ve ikinci yarıdaki beklentilerine ilişkin şöyle konuştu: "Takım arkadaşlarım tatildeler. Yoğun bir ilk yarı geçirdik. Tatili hak ettiler. İlk yarıda istediğimiz hedefler ulaştık. Sivas maçında sakatlandım. Ancak sitem etmiyorum. Çünkü, sakatlık da futbolun bir gerçeği. 3 aydır tedavim sürüyor ve çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Tedavimin sonuna geldim. Yine de sakatlık dönemi çok kötü bir şey. Allah kimsenin başına böyle bir talihsizlik vermesin. Teknik direktörümüz Zico, Murat Hoca, Önder Hoca, tüm teknik ekip ve takım arkadaşlarım, sakatlığım süresince bana çok destek verdiler. Zaten tedavi sürecim boyunca hep onlarlaydım. 2. yarıda da hep birlikte olacağız. İkinci yarıda ligin 2. veya 3. haftasından sonra sahaya dönebileceğimi düşünüyorum ve o günü iple çekiyorum ve tüm maçlarda görev almak istiyorum. İlk yarıda istediğimiz sonuca ulaştık. Şimdi önümüzde yeni bir yıl var. 2008 yılında yeni başarılara imza atacağız. 3 kulvarda mücadele ediyoruz ve başarılı olduk diyebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla gibi güçlü bir rakibimiz var. 2 sezondur UEFA Kupası'nın sahibi. İkinci tur sonunda ilk 8'e kalan taraf biz oluruz inşallah. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Gerçekten sahada olmayı çok özledim. Bütün maçlarda görev almak istiyorum. Takımımda görev alıp, Fatih Hoca'nın gözüne girmek ve milli takıma girmek istiyorum. 2008'den önce sağlık bekliyorum, tüm sevdiklerim ve camiamız için iyi bir yıl olsun. Ligdeki tüm takımlar da 2. sezonda arzuladıkları yere ulaşırlar umarım." KAYNAK FENERBAHCE.ORG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Bugün bazı gazetelerde, teknik direktörümüz Zico'nun, Ronaldo ile ilgili bir açıklaması kamuoyuna tercüme hatası nedeni ile yanlış aksettirilmiştir. Bu çerçevede, organize ettiği yardım amaçlı karşılaşmayla ilgili yaptığı basın açıklamasında Ronaldo'yla ilgili sorulan sorulara, antrenörümüz Zico'nun verdiği cevabın tam metni aşağıdaki gibidir: "Bu durumu açıklamakta fayda görüyorum. Çünkü gazetelerde her gün gerçeği yansıtmayan haberler yazılmakta. Fenerbahçe Brezilya'daki kulüpler gibi değil. Ben kulüple yaptığım anlaşma gereği bir antrenör olarak elimde ki kadroyla çalışmayı kabul ettim. Benim futbolcu alma veya gönderme gibi bir yetkim yok. Ayrıca Ronaldo'yu istediğimi de söylemedim. Ronaldo büyük bir futbolcu ve ben her zaman bunu söylüyorum. Hatta son dünya kupasında Japon milli takımının başındayken Brezilya milli takımı teknik kadrosuna bir şaka yapmış ve "Şayet fazla forvetiniz var diye Ronaldo'yu oynatmayacaksanız bize gönderin." demiştim. Eğer Flamengo, Ronaldo'yu kadrosuna katarsa çok büyük bir avantaj elde etmiş olur. Ancak bu hadiseye diğer bir açıdan bakacak olursak, Ronaldo'nun da eski formuna dönmesi gerekiyor. Çünkü günümüz futbolunda devamlı formunuzu muhafaza etmeniz gerekir. Ronaldo Milan'a da gitse, Flamengo'ya da gitse gittiği her takıma yardım edecek kapasiteye sahip bir futbolcu." KAYNAK FENERBAHCE.ORG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() 72. Büyük Atatürk Koşusu'nu erkeklerde Fenerbahçeli sporcumuz Abdulkadir Türk ve bayanlarda Etiyopyalı Emebet Bacha Lenco kazandı. Atatürk'ün Ankara'yı ilk gördüğü yer olan Keklikpınarı'ndan başlayan ve 10 kilometre süren koşuyu Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu başlattı. Ankara Valiliği önünde sona eren koşu boyunca, vatandaşlar atletlere büyük ilgi gösterdi. Koşuyu erkeklerde Fenerbahçeli sporcu Abdulkadir Türk 30,35 dakikada tamamlayarak kazandı. Koşuda ikinciliği Moldova'dan Miroslav Misevski 30,49'la el ederken, Fatih Bilgiç ise 31,10'luk dereceyle üçüncü oldu. Bayanlarda Etiyopya'dan Emebet Bacha Lenco 34,14'lük derecesiyle birinci, Türkan Erişmiş 34,37'lik derecesiyle ikinci olurken, Lale Öztürk 34,55'lik derecesiyle yarışı üçüncü tamamladı. Erkeklerde yarışı birinci olarak tamamlayan Abldülkadir Türk, çok mutlu olduğunu belirterek, "Son yıllarda sürekli olarak ilk üç içinde yer alıyordum. Bugün günümdeydim ve kazandım. Bu birincilik Fenerbahçe'nin yüzüncü yıl kutlamalarına armağan olsun. Fenerbahçe atletizme çok büyük katkı yapıyor" diye konuştu. Türk aldığı bu birinciliği, kendisine sürekli olarak birinci görmek isteyen ve kısa süre önce vefat eden Atilla Karakaya'ya armağan etti. KAYNAK FENERBAHCE.ORG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Burhan Felek Spor Kompleksi'nde devam ediyor. Yüzme Şubesi sporcularımız, 3. günü de tüm kategorilerde lider tamamladılar. Fenerbahçe'den Demir Atasoy 200 metre kurbağlama da 2 dakika 14 saniye 1 salise ile Türkiye rekoruna ulaşırken, Muzaffer Demirtaş da aynı kategoride 2 dakika 18 saniye 15 saliselik derecesiyle 17-18 yaş Türkiye rekorunu kırdı 3. gün yarışları sonunda Fenerbahçe büyük bayanlarda 183, büyük erkeklerde 263, genç bayanlarda 181, genç erkeklerde 248, yıldız bayanlarda 164 ve yıldız erkeklerde de 198 puanla liderliğini sürdürdü. Şampiyona 29 Aralık Cumartesi günü yapılacak yarışlarla tamamlanacak. KAYNAK FENERBAHCE.ORG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Fenerium'un sponsorluğunda düzenlenen Fenerium Kulüplerarası Türkiye Boks Şampiyonası'nda 2. gün maçları yapıldı. Şampiyona'da 11 sıklette mücadele eden Fenerbahçeli sporculardan 10'u çeyrek final müsabakasına çıkarken, tamamı rakiplerini yenerek yarı finale çıktılar. 51 kiloda kadri kordel, 54 kiloda Hüseyin Dündar, 57 kiloda Yakup Kılıç, 60 kiloda Onur Şipal, 64 kiloda Önder Şipal, 69 kiloda Adem Kılıççı, 75 kiloda Tuncay Tavukçu, 81 kiloda Ulaş Kaya, 91 kiloda Turgay Teberru ve +91 kiloda Samet Keskin üst tura çıkan sarı-lacivertli boksörler oldular. Turnuvada 3. Gün yarı final maçları yapılacak ve Fenerbahçe Boks Şubesi'nden 10 sporcu ringe çıkacak. 48 kiloda ise Arda Avcı ilk gün yaptığı mücadele de Cumartesi günü gerçekleştirilecek finaller için turu geçmişti. KAYNAK FENERBAHCE.ORG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Fenerbahçe taraftarlarına satılmak üzere sahte ürün üretildiği yönündeki istihbaratı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 yere yaptıkları baskında piyasa değeri 2 milyon YTL'nin üzerinde korsan ürün ele geçirdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Yavuz Selim semtinde 2 imalathane ve 2 depo ile Fidyekızık semtindeki 1 depoya eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Yapılan baskınlarda forma, eşofman, yağmurluk ve şortların yer aldığı 15 bin parça ürün ele geçirildi. Daha önce ortak oldukları belirlenen iki ayrı kişiye ait 5 ayrı yerde ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin 2 milyon YTL'nin üzerinde olduğu kaydedildi. Ele geçirilen malzemelerin mahkeme sonucunda müsadere edileceği ve sahte üretim yapanların ise 556 sayılı markaların korunması kanununa muhalefetten yargılanacakları bildirildi. Baskınların yapıldığı işyerleri mühürlendi. Markaların korunması kanunu, işlenen tek suç için 27 bin YTL veya 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve işyeri sahiplerinin ticaretten men edilmesini öngörüyor. Mahkeme, bir kişinin birden fazla yerde suç işlendiği kanaatine göre cezayı da arttırabiliyor. KAYNAK FENERBAHCE.ORG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sonunda böyle bir düzene geçilmiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
AMA O GÜZEL YORUMLARINIDA BEKLİYORUM BÜGÜNÜN YORUMLARIYLA BAŞLAYABİLİRSİN http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=26712.0 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|