![]() |
#1 |
![]() Ey Rabbimiz! Biz Muhammed ümmetinin dağınıklığını gider, bize birlik ve dirlik ver. Kalplerimizi birbirine ısındır bizleri birbirimize sevdir, bizden bütün şerleri ve zararları uzaklaştır.
Ey Rabbimiz! Bizi idare edenleri hidayet eyle, vatanımız ve insanlarımız için yapmak istedikleri iyi şeylerde yardımcı ol. Ey Rabbimiz! Ömrümüzün en hayırlı anını son anımız, amelimizin en hayırlısını son amelimiz ve günlerimizin en hayırlısını ise sana kavuştuğumuz gün kıl. Ey Rabbimiz! Bizi Senin rızana ulaştıracak amellere muvaffak kıl. AMİN bi-hurmeti Seyyid-il mürselin ve bi-hurmeti Ta-Ha ve Yasin ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzel bir dua ... Samimane bir kalp ile AMİN!
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah Razı olsun paylaşım için 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aminnn. Yüreğinize sağlık,duanız duamızdır !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() AMİN ( Allah (c.c.) razı olsun İnşaAllah )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Rabbim cümlemizden razı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Gönülden amin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() amin allah razı olsun :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() birde ben ekleyeyim dedim iznin olursa canım ;) Rabbim!... Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, tekrar pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma... Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim ... Çoğalan acılarımı sil yüreğimden Günahlarım çok, ellerim boş geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Sadece senin yoluna… Sadece senin… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Amiin...Allah razı olsun adaşım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|