AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-21-2011, 18:48   #1
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart Gürsel Tekin'den ağır sözler!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, daha 8 ay önce birbirlerini boğazlayanların, kavga edenlerin şimdi güç birliği içerisinde olduklarını söyledi.

Tekin, "Şer odakları bir araya geldi." yorumunu yaptı.

Gürsel Tekin, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde kurucu başkanı olduğu Cumhuriyet Halk Evleri'nin (CHE) yıl sonu şölenine katıldı. Tekin burada yaptığı konuşmada, yarın seçim olacakmış gibi bütün örgütteki arkadaşlarıyla sokaklarda olacaklarını aktardı. "AK Parti'nin ötekileştiridiği, yok saydığı insanlarla bütünleşmek CHP'nin namus borcudur." diyen Tekin, "25 yıl sosyal demokratıyla, işçisiyle, köylüsüyle bütünleşmeyeceksiniz. Onlar yok sayacaksınız. Onları AKP'nin arka bahçesi gibi göreceksiniz. Sonra dönüp diyeceksiniz ki, 'ey Kemal Kılıçdaroğlu 3 ayda niye düzeltemediniz.' El insaf demezler mi? Bizler 25 yıldır şerefle görev yaptığım bu siyasi kurumda hiçbir dönem kimsenin yan arkadaşı olmadım, hep yol arkadaşı oldum. Ben ve arkadaşlarım Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonuna kadar yanında olacağız, sonuna kadar başaracağız." ifadelerini kullandı.

Yarın MYK toplantıları olduğunu hatırlatan Tekin, "Toplantıdan sonra bütün sabır şeylerimi kontrol ederek genel başkanımın izniyle ne konuşacağımı sizler de merak edeceksiniz. Olabildiğince bugüne kadar parti içi tartışmaların içinde olmadım. Asla ve asla partim yıpranmasın diye tüm haksızlıklara rağmen partim yara almasın diye hep içime attım. Şimdi görüyorum ki daha 8 ay önce birbirlerini boğazlayanlar, birbirleriyle kavga edenler, şer odakları şimdi bir araya gelmiş." şeklinde konuştu.

CİHAN

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-21-2011, 21:12   #2
Kullanıcı Adı
cartman
Gürsel tekinin bir ağırlıgı kalmadı ki sozlerı agırlık tasısın.adam tükürdüğünü yeniden yutacak nerdeyse..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2011, 15:51   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Gürsel Tekin'in, Deniz Baykal ve Önder Sav'ı ima ederek onları şer odakları olarak nitelendirmesi CHP'de kazanın kaynadığını göstermektedir. CHP'liler birbirlerini yiyeceğe benziyorlar.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2011, 15:56   #4
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Bu karikatüre bittim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)