07-14-2008, 16:52 | #1 |
Hâlâ”dr Aradًn!..
“Hâlâ”dr Aradًn!.. Sana krgn olmak isterdim zaman zaman... Sana kırıgn olmayı hakedecek kadar hukukum olmasın yani üstünde! Ve; “Unuttuًumu zannetme” diyemeyeceًin mesafelerde olmak isterdim sana... Yani; beni “unutma ihtimalinin” bile olamayacaًk mesafelerde! Bilirim, seversin beni. “Bilirim” sadece, çünkü ِyle sِöylersin!.. Ama soluyamam... Ama dokunamam... Ama yaayamam... Bilirim, seversin beni; Odandaki lambann açma anahtarna ilitirdiًin bir kartpostal gibi!.. Ben, güze bakan aًğaçlar gibi meyvelerimi dِökmeye başlasam dibime... Ve ben de “senin gibi” sevmeye balamsam artk... Ve ben de sana demeye balamsam; “Ben de unutmadm seni!..” Bir mevsimi tüketmi demektir tarlalar; ekilmeden, dikilmeden, sulanmadan ve gübrelenmeden... Halbuki ksr mevsimlere gebedir tüketilmi her mevsim! Yıllar, kenarda bekler; geceye doًru giden trenleri göِzleyen çocuklar gibi... Yollar, dürmededir artk kendini! Ve hatralar süpürülmededir hafzalardan; “artk” paylalmayanlara yer açlsn diye!.. Bilirim tabii ki unutmadًn... Unutmaymdan bilirim. Bilirim, seversin hâlâ beni; çünkü sevmek “Hâlâ”dr ite, hâlâ aradًmz delîl! Sana krgn olmak isterdim aslnda, zaman zaman... Yani üstünde, sana krgn olmay hakedecek kadar hukukum olmasn! Ve; “Unuttuًumu zannetme” diyemeyeceًin mesafelerde olmak isterdim sana... Yani; beni unutma ihtimalinin bile olamayacaً mesafelerde! Muammer Erkul
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|