![]() |
#1 |
![]() Uluabatlı Hasan, İstanbul fethedilirken surlara ilk önce çıkan ve Türk bayrağını surların üzerine ilk diken askerdir. Otuz kadar arkadaşıyla beraber Topkapı surlarına tırmanmıştır..Bayrağı diktikten sonra o ana kadar yediği oklardan etkilenmemiş ulubatlı o anda ben yaptım ben başardım duygusuna kapılınca yere yığılmış..
1-2 gün öncesine dönecek olursak; Basın toplantısında Bu mucize değildir bizim çocuklarımızın başarısıdır..Ve bu lafların Sahibi Fatih Terime Uyan birkaç yalaka yazar (r.dilmen-Kazım kanat gibi) Allahı bu işe karıştırmayın..gibi üslupsuzca konuşmaları hüsranın habercisiydi.. Allahın verdiği güçle vurdum diyen adama bile hayır sen iyi forvet olduğun için solunla vurabildin... Terime soralım Hani mucizeler zaman alıyordu ? Hani Allah yardımcımız oluyordu..Ne oldu da değiştirdin ağzını.. Yarı finali gören terimin Küçük dağları biz yarattık havasına kapılmasıyla havasının sönmesi bir oldu... Acaba bir ses :" En iyi oyunu oynadığın maçta acaba niye kaybettin..?" diye Kulağına çalınıyor mudur Senyor Terim in...?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Cok dogru, Terim serefsizlik yapti >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() heee KırıkHaberin Kırık Köşeyazılarından..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok doğru bir noktaya değindin dostum.fatih terim başarı gelince ukalalığa başladı.biraz tepeden bakmaya başladı herkese.maçlarda bile hareketleri falan çok farklılaştı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() BÜlent Ecevit Olsaydı Bu Bey'e Haddini Bildirtirdi..heheh
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu arada sana bi de + çok güzel bir kırık köşe yazısı :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Mıgo teşekkür ederim :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Fatih Hocaya haksızlık ediyorsunuz.. Fatih hoca anadolunun yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi teknik adam... Buralara her ne kadar Allahın lutfuyla geldiysekte allah bu işleri fatih hocnıan eli ile yaptır ozaman sorun yok kızmetimiz buraya kadarmış....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() rica ederim mıgo.her zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |