![]() |
#1 |
![]() Haber7 reklam konusunda işi iyice abartmış görünüyor .Sırf bu reklamlar yüzünden sayfada kalmamama neden oluyor.
İşte son reklam olayı; Siteye girerken gelen slaytlı reklam ![]() aynı zamanda haber okuma zevkimizi yerle bir eden reklam. ![]() Bence editöre iletelim bu sorunu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onur para para adamlar site kurmus herkes yararlanıyo durda giderlerini karsılasın
![]() X e basarsın olur biter ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Siteye girer misin ? rahatsız oluyor musun olmuyor musun .
Çok abartıcı bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bundan bende rahatsızım ama bunu Haber 7 ye indirgememek gerek çünkü çoğu haber sitesinde böyle reklamlar var...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Okuduğum medya belli girip çıktığımız siteler belli.
Diğerleri beni alakadar etmez. Haber 7 okuruysam rahatsızlığımı belirtirim. haber vaktimde samanyolunda vb. bu kadar abartılı değil. Doğan medya zaten ilgilendirmez bizi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() E bi mail atalım toplu slayt reklamlar sinir bozuyor diye umarım yardımcı olurlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Şahsım adına iletimi gönderdim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Reklam tabiki olabilir,ama insanı ya bakmak yada kapatmak zorunda bırakan reklamların mantığını anlayamıyorum.Reklamı kullanıcının gözüne gözüne sokmak çok yanlış.
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Demek ki o reklamın sahipleri daha çok para veriyor sitelere... Onlar da daha fazla önem vererek okuyucunun gözüne sokmaya çalışıyor... Onların işine gelse de bundan rahatsız oluyoruz doğal olarak... Yanlışmıyım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|