AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 06-16-2012, 01:31   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Habertürk - Gülen'e 'Ülkene Dön' Çağrısı
Habertürk - Gülen'e 'Ülkene dön' çağrısı

Habertürk Gazetesi 15.06.2012

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-16-2012, 01:32   #2
Kullanıcı Adı
barayev
Haydi Hayırlısı İnşaallah..
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2012, 01:39   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Dönebilir elbette.
Dönmelidirde...
Lakin kendi takdiri.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2012, 02:10   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Başbakanlık nezdinde bir davete icabet etmemek Hocaefendi'ye yakışmaz...Ne hemen çağırdılar geliyorum olmaz nede fazla gecikmek...3 ay içinde gelir.Bu arada tabi çağrılar farklı ağızlardan tekrarlanacaktır
Bu arada yatıp kalıp Cemaat-Ak Parti kavgasını rüyasında görüp kalkınca bu hayali kavgayla hayallerini süsleyenlere başbakanın dünkü konuşması ve orada bulunan onbinlerce insanın alkışı kapak olsun.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2012, 02:15   #5
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne hemen çağırdılar geliyorum olmaz nede fazla gecikmek...3 ay içinde gelir.Bu arada tabi çağrılar farklı ağızlardan tekrarlanacaktır
Hayirdir...tahmininmi diyeyim yoksa istihbaratin saglammi diyeyim
Alt 06-16-2012, 02:22   #6
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayirdir...tahmininmi diyeyim yoksa istihbaratin saglammi diyeyim
Tahmin diyelim.Davete icabet etmemek olmaz.Hatta büyük bir karşılama olmasın diye istanbul'a gelmez.Mümkünse Erzuruma gider.Daha fazla konuşturma üstadım gününü saatini de ağzımdan kaçırabilirim
Şaka bir tarafa artık gelmemesi için hiçbir sebep yok ve şu noktadan sonra gelmemezlik yapması hiç akıllıca olmaz çünkü bu sefer çok farklı noktalardan sorgulamalarla muhattap olabilir.Başbakanından gelmeyecek olsa çağıracağını zannetmiyorum.Sonuçta Gülen'in gelmesi bir çok dengeyi değiştirecektir ve bu en azından 3 4 ay öncesinden planlanmalı diye düşünüyorum.
Alt 06-16-2012, 02:25   #7
Kullanıcı Adı
barayev
bi Zulum daha sonlanır İnşaallah.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2012, 02:34   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakanlık nezdinde bir davete icabet etmemek Hocaefendi'ye yakışmaz...Ne hemen çağırdılar geliyorum olmaz nede fazla gecikmek...3 ay içinde gelir.Bu arada tabi çağrılar farklı ağızlardan tekrarlanacaktır
Bu arada yatıp kalıp Cemaat-Ak Parti kavgasını rüyasında görüp kalkınca bu hayali kavgayla hayallerini süsleyenlere başbakanın dünkü konuşması ve orada bulunan onbinlerce insanın alkışı kapak olsun.
Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi; ülke, millet ve hizmet zarar görmesin diye çok istediği halde Türkiye'ye gelmekten imtina ediyordu. Eğer Fethullah Gülen yeniden bir durum değerlendirmesi yapıp, kendisinin Türkiye'ye dönmesi halinde fitnecilerin ülkeye, millete ve hizmete zarar veremeyecekleri kanaatine varırsa çok sevdiği ülkesi Türkiye'ye dönecektir inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2012, 02:42   #9
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Haberlerde okudum, Sayin Bekir Bozdag'da bir aciklama yapmis.

Bence cay'i demlemeye baslayin...yakinda misafir var.
Alt 06-16-2012, 02:45   #10
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberlerde okudum, Sayin Bekir Bozdag'da bir aciklama yapmis.

Bence cay'i demlemeye baslayin...yakinda misafir var.
Üstat ben önümüzde ki günlerde köşe yazılarının içeriğini söyleyeylim.Dönerse ne olur dönmelimi falan filan deyip artık dönmeli diyecekler.Sizinde dediğiniz gibi Bekir Bozdağ'da bir açıklama yapmış ben onu görmedim şimdi bakıyorum.bu konu dillendirilecek.Zaten gelmeyecek olsa bu kadar kimse uğraşmaz.Çay hazırda ben Erzurum'a gider diyorum yada gizlice gelir karşılama yaptırmazlar...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)