![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Haydi Hayırlısı İnşaallah..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dönebilir elbette.
Dönmelidirde... Lakin kendi takdiri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Başbakanlık nezdinde bir davete icabet etmemek Hocaefendi'ye yakışmaz...Ne hemen çağırdılar geliyorum olmaz nede fazla gecikmek...3 ay içinde gelir.Bu arada tabi çağrılar farklı ağızlardan tekrarlanacaktır
Bu arada yatıp kalıp Cemaat-Ak Parti kavgasını rüyasında görüp kalkınca bu hayali kavgayla hayallerini süsleyenlere başbakanın dünkü konuşması ve orada bulunan onbinlerce insanın alkışı kapak olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Şaka bir tarafa artık gelmemesi için hiçbir sebep yok ve şu noktadan sonra gelmemezlik yapması hiç akıllıca olmaz çünkü bu sefer çok farklı noktalardan sorgulamalarla muhattap olabilir.Başbakanından gelmeyecek olsa çağıracağını zannetmiyorum.Sonuçta Gülen'in gelmesi bir çok dengeyi değiştirecektir ve bu en azından 3 4 ay öncesinden planlanmalı diye düşünüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bi Zulum daha sonlanır İnşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Haberlerde okudum, Sayin Bekir Bozdag'da bir aciklama yapmis.
Bence cay'i demlemeye baslayin...yakinda misafir var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Üstat ben önümüzde ki günlerde köşe yazılarının içeriğini söyleyeylim.Dönerse ne olur dönmelimi falan filan deyip artık dönmeli diyecekler.Sizinde dediğiniz gibi Bekir Bozdağ'da bir açıklama yapmış ben onu görmedim şimdi bakıyorum.bu konu dillendirilecek.Zaten gelmeyecek olsa bu kadar kimse uğraşmaz.Çay hazırda ben Erzurum'a gider diyorum yada gizlice gelir karşılama yaptırmazlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|