![]() |
#1 |
![]() HAYRETLE İZLEMEKTEYİZ PROGRAMINIZI. TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SEÇİLMİŞ BAŞBAKANINA VE CUMHURBAŞKANINA AĞIR İTHAMLARDA BULUNAN VE CUMHURBAŞKANIMIZIN VE BAŞBAKANIMIZIN KONUŞMALARINI KENDİNE HAS TAKLİTLERİYLE DİLE GETİREN HALDUN SOLMAZTÜRK'Ü KINIYORUZ. HALDUN SOLMAZTÜRK HALK TARAFINDAN SEÇİLMİŞ HÜKÜMETE VE SEÇEN HALK'A HADSİZ BİR ŞEKİLDE KONUŞMALAR YAPMAKTADIR.MUHALİF HALKI VE ASKERİ ALANEN TAHRİK EDECEK SÖYLEMLERDE BULUNMAKTADIR. SİZ SAYGIN BİR KANAL OLARAK NASIL BÖYLE BİR KONUŞMA YAPAN İNSANLARI PROGRAMLARINIZDA YAYINLIYORSUNUZ.LÜTFEN GEREĞİ YAPILSIN. CUMHURBAŞKANINA VE BAŞBAKANA AĞIR İTHAMLARDA BULUNMAK SUÇTUR.GEREĞİNİ LÜTFEN YAPIN. SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK İSTEMİYORUZ.BU ADAMI LÜTFEN DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE SUSTURUN. LÜTFEN BİZİM BU MAİLLERİMİZİ DİKKATE ALIN LÜTFEN ! [email protected] bu mail adresine tepkilerimizi bildiriyoruz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben attım maili bakalım inşallah bi işe yarar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yok artık
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ne dedi ki ?
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet ben de mail attım bakalım ne olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaşlar tekrar tekrar atalım bize karşı bu kadar hakaret karşısında tepkisiz duramayız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hakaret ettiyse hakaret maili atalım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ÜZERİNDE DURALIM ARKADAŞLAR CİDDİ BİR KONU BU!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() [email protected] BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİNEDE AYNI MAİLİ ATALIM .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() görüntülerini ah kaydetsiydem sizlerle paylaşsaydım.Adamın konuştuğu söylediği sözleri birde siz duysaydınız.Ne dediğimi neden bu kadar çıldırdığımı anlarsınız.Siz sadece mail atın lütfen.Yakınlarınızada bildirin onlarda atsınlarki kararlı olduğumuzu fark etsinler.Biz Türkiye'yiz arkadaşlar Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|