![]() |
#1 |
![]() Siyasi bir forum ama yinede açıyorum buraya okulumun tanıtımını.
Tarihçemiz Okulumuz 2002/2003 ögretim yili basinda Hadimköy Ibrahim Özaydin Çok Programli Lisesi bünyesindeki Genel Lise ve Yabanci Dil Agirlikli Lisenin Hayırsever Urfi Çetinkaya tarafından Hadimköy de yapılan lise binasına taşınması ile eğitim - öğretime başlamıştır. Okulumuz toplam 27 derslikli olup 1 fizik, 1 kimya,1 biyoloji laboratuvarı,1 bilgi teknoloji sınıfı,1 kütüphanemiz,1 Rehberlik Servisi ,1 Ingilizce Bölüm Odası, 1 Sunum Odası, 1 Resim Atölyesi ve 7 idari oda mevcuttur. 2005/2006 öğretim yılında okulumuz Anadolu Lisesi statüsüne geçmiş ve ilk Lise 1.sinif ögrencilerinin kaydını 2005/2006 ögretim yılı başında yapmıştır. --------------------------- Okulumuz Hadımköy Beldesi içinde Hadımköy Ordu Evi üstünde Hastane Mahallesi Inönü Caddesi No.3 adresinde faaliyet göstermektedir. Hadımköye ulasim Istanbul yönünden E5 Beylikdüzü istikametinden , TEM otoban Hadımköy giseleri çıkışından,G.Osmanpaşa üzerinden,Arnavutköy Sazlıbosna Köyü yolu üzerinden ve Çatalca'dan İzzettin Köyü -Nakkas Köyü yolu üzerinden sağlanmaktadır.İstanbul Yenibosna'dan her 15 dakikada özel halk ve belediye otobüsleri kalkmaktadır. ------------------------------- Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi Telefon: 0212 771 09 53 - 771 09 51 Fax: 0212 771 09 50 Adres: HASTANE MH. İNÖNÜ CD. NO:3 34555 HADIMKÖY / İSTANBUL İnternet Sitemiz: www.hocal.k12.tr Web Forumumuz: www.hocal.web.tr İnternet sitelerimiz hakkında eleştiri yaparsanız sitelerde düzenleme yapabilirim ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|