AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-18-2011, 22:45   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Exclamation Haftalık Ortalama Gazete Satışları

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-18-2011, 22:49   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
La hala sözcü okuyan mallar var delleniyorum.
Şok,tarafı geçmiş olaya bak
Alt 04-18-2011, 22:51   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
bu sözcü neyi satıyor anlamıyorum he.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 22:53   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Yeni Akit, Milli Gazete listenin baya altında kalmış.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 22:53   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sözcü neyi satıyor anlamıyorum he.
Askeredir,dernekleredir,abonelik çalışıyorlardır
cumhuriyet mesela asker almasa avucunu yalarlardı
La ha şok okumuşsun ha sözcü fark yok
Şokta bir yazar var,sözcüye bakıp bakıp aynısını geçiriyor resmen
Alt 04-18-2011, 22:58   #6
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni Akit, Milli Gazete listenin baya altında kalmış.
milligazeteyi pek bilmem ama Vakit baba gazetedir. adam bir cizgisi car reklam alma ve verme dahil. para nerden gelirse gelsin mantığında değildir.
Alt 04-18-2011, 23:08   #7
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Arkadaşlar işim gereği sürekli İstanbulun en işlek yerleindeki gazete bayilerine uğruyorum ve genelde de sabah saatlerinde yani gazetelerin en çok satıldığı saatlerde...
Oralarda yaptığım izlenimlere ve bayilerden aldığım sipariş listelerine göre bu tablonun gerçkle uzaktan yakından alakası yok, sözcü hariç...
Zaman gazetesi bütün gazete bayilerinde en az sipariş edilen gazetelerden biri. İSter artniyetli değil, ister cemaat düşmanı deyin ama bu böyle; sipariş listesini alabilirsem ispatlayabilirim...
Bu sözcü denen paçavra nasıl bu kadar satar anlamak mümkün değil. Hürriyeti anlıyorum, milliyeti anlıyorum, cumhuriyeti anlıyorum ama bu sözcüye kafam basmıyor. Sözcü okuyan insan kitlesini dikkatlice izliyorum ve hiç öyle saftirik tiplerde değil...
Alt 04-18-2011, 23:12   #8
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar işim gereği sürekli İstanbulun en işlek yerleindeki gazete bayilerine uğruyorum ve genelde de sabah saatlerinde yani gazetelerin en çok satıldığı saatlerde...
Oralarda yaptığım izlenimlere ve bayilerden aldığım sipariş listelerine göre bu tablonun gerçkle uzaktan yakından alakası yok, sözcü hariç...
Zaman gazetesi bütün gazete bayilerinde en az sipariş edilen gazetelerden biri. İSter artniyetli değil, ister cemaat düşmanı deyin ama bu böyle; sipariş listesini alabilirsem ispatlayabilirim...
Bu sözcü denen paçavra nasıl bu kadar satar anlamak mümkün değil. Hürriyeti anlıyorum, milliyeti anlıyorum, cumhuriyeti anlıyorum ama bu sözcüye kafam basmıyor. Sözcü okuyan insan kitlesini dikkatlice izliyorum ve hiç öyle saftirik tiplerde değil...
sözcü konusunda katılıyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)