06-07-2010, 15:07 | #1 |
Hahamlardan Şeyh Salah'a "Ölüm" Fetvası
Panorama gazetesinde yer alan habere göre İslami Hareket tarafından yapılan açıklamada Şeyh Salah "Benim çantam hazır. Gazze ambargosunu delmek için hareket edecek her filoya katılmak için hazırdır. Bu ayın sonunda da ikinci bir filo düzenleniyor. Ben bu filoya katılmak için hazırım" dedi.
İsrail'in Özgürlük filosuna düzenlediği saldırıyla bundan sonra Gazze'ye düzenlenecek gemi seferlerinin önüne geçmeyi hedeflediğini belirten Şeyh Salah, İsrail'in hedeflerine ulaşamadığını, saldırıdan sonra gemilere binmek isteyen gönüllülerin sayısında artışın gözlemlendiğini kaydetti. Şeyh Salah "Siyonist rejim, Özgürlük filosuna düzenlediği saldırıyla katliam gerçekleştirmiştir, uluslararası savaş suçu işlemiştir" dedi. Özgürlük filosunun en önemli semeresinin, Gazze ambargosuna karşı olan sessizlik duvarının kırılması olduğunu ifade eden Şeyh Salah, filoyla birlikte sessizliğin sona ermeye başladığını, buna eş zamanlı olarak işgalin sonunun başlangıcını da oluşturduğunu vurguladı. el Halil'in kuzeyindeki bazı Hahamların kendis hakkında "ölüm" fetvası yayınladıklarını dile getiren Şeyh Salah "Hedef alınan benim şahsım değildir. Kudüs ve Filistin davasıdır. Filistin halkının direnişidir, Filistin'in sabiteleridir. isra haber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|