AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-15-2021, 19:56   #1
Kullanıcı Adı
temhaydogan
Standart "Hain kim?" Akşener'e kim çekil dedi? Meral Akşener ile Muharrem İnce arasında"hain"p
"Hain kim?" Akşener'e kim çekil dedi? Meral Akşener ile Muharrem İnce arasında"hain"polemiği! https://youtu.be/k6ElduPEihs

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce arasındaki "Hain kim?" polemiği siyasetin gündeminde.

Akşener, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden kısa bir süre önce telefonla arandığını, ilk turda seçimden çekilmesinin istendiğini açıkladı.

Açıklamaya yanıt veren Muharrem İnce, Akşener'in adaylıktan istifa etmesinin kendisine yarayacağını ama bundan bilgisi olmadığını söyledi.

"Bu haini açıklasın, kim merak ediyorum ben de"

Akşener'e de çağrıda bulunan İnce, "Bu kişi zaten dostu değildir bu ittifakın. Neden? Çatı adayıyla seçime gitmek doğru bir iş değildir, katılımı düşürür. Bu kişinin kim olduğunu ben de merak ediyorum. O zaman içimizde bir hain var. Bu haini açıklasın, kim merak ediyorum ben de." dedi.

Akşener'in açıklamasının seçim matematiğine uymadığını söyleyen İnce, "Ben partimden 8 puan fazla aldım. Partimin oyu 22, benim oyum 30,6. Sayın Akşener ise partisinden 3 puan az aldı. Akşener, partisi kadar oy alabilseydi zaten seçim ikinci tura kalıyordu. Bu açıklamaların hiçbir mantığı yok." diye konuştu.

"Beni CHP'den veya bir başka yerden yöneticiler aramadı"

Kendisini CHP'den veya bir başka yerden yöneticilerin aramadığını söyleyen Meral Akşener, "Yanlış anlaşılmasın. Beni sokakta insanlar aradılar ama nasıl insanlar? Çeşitli siyasi partilere oy verip, bu defa partili cumhurbaşkanlığı sisteminden kurtulmak isteyen aklı başında kanaat önderi bir kişi de değil epey insan aradı." dedi.https://youtu.be/k6ElduPEihs

#HainKim
#MeralAkşener
#Muharremİnce

CPH2067 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

temhaydogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım