AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-14-2007, 16:28   #11
Kullanıcı Adı
izmir
Standart Hainlik budur!!! (Doğu Perinçek PKK Kampında)
Doğu Perinçek : Nedense elini her attığını kurutan, ne Rusya’ya nede Çin’e yaranabilen sonunda PKK’nın legal partisi olma çalışmalarını da eline yüzüne bulaştıran, hemen hemen tüm sol gruplarca “CIA” ajanı olmakla suçlanan, kendini sol adına tarihi bir misyonla görevli hissedip kendisine karşı gelenleri rahatlıkla “polis, MİT” olmakla suçlayabilen islama iftira edenleri korumak gibi özel bir misyonu olan bu şahıs “dolar yasaklansın” diye kampanya yaptığı sıralarda ABD malı bir araba ile dolaşmakta idi. Kesin olan bir şey varsa o da onun her zaman istihbaratla ve İslam düşmanları ile hep iyi olduğudur.Nedense bu din düşmanı adam kendisine verilen yeni görev gereği AB karşıtı tüm parti ,dernekleri bir arada siyasi,dini görüşlerine bakmadan birleşmeye çağırmaya başladı...takip ediyoruz!Daha da ilginci artık Ülkücülerle elele " kızıl elma " peşine düşmüş olması...Takibe devam !
Ve son salvo: İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, bir zamanlar her türlü faili meçhulün sorumlusu olarak gösterilen İran'a artık toz kondurmuyor.Perinçek'in İran hakkındaki görüşleri Beşiktaş Elif Düğün Salonu'nda katıldığı panelde tartışmaya yol açtı. “Atatürk devrimlerini koruyabilmek için İran'a ihtiyacımız var. İran düşmanıysanız Atatürkçü olamazsınız.” diyen Perinçek, katılımcıların “Bugüne kadar boşuna mı ‘Mollalar İran'a diye bağırdık.” tepkisiyle karşılaştı. (29.01.2006 )
Ve beklenen son: Perinçek parti tüzüğünden Mao adını da çıkardı...Neye sadık kaldı kı ...!?Daha önce Kıprıs'taki Türk askerine işgal gücü derken şimdi de Denktaş ile kolkola ulusalcılık oynuyor....Bakalım O'nu ne zaman satacak ! ( 22.08.06)
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türk devrimini kabul eden milliyetçi ve halkçıların da İşçi Partisi çatısı altına girdiğini" söyledi. Kurmaylarıyla Sabah gazetesini ziyaret eden Perinçek, Türkiye'nin öncelikle probleminin artık laiklik değil, bağımsızlık olduğunu, bu süreçte İP'in yelpazesinin de değişip genişlediğini savundu (Sabah : 09.09.06) ASLINDA BU BİLE TEK BAŞINA " LAİKLİK " DİYE YAPILANLARIN BU ÜLKENİN BAĞIMSIZLIĞINI TEHLİKEYE DÜŞÜRMÜŞ OLDUĞU " ANLAMINA GELMEZ Mİ !?
En büyük dinsizlik destekçisi - Biri öldü,diğerini de nasılsa Cumhuriyet kaptı.!- Perinçek,“Ben değişmedim. 40 yıldır Hz. Muhammed’in devrimci olduğunu savunuyor ve namaz kılıyorum” dedi. İP’in hızla büyüdüğünü kaydeden Perinçek, “Hz. Muhammed yıllardır sadece peygamber yönüyle tanıtıldı.Biz onun devrimci yönünü de ortaya çıkartıyoruz.O putları yıktı,İşçi Partisi’de çağımızın putlarını yıkacak ”diye konuştu(Yeni Şafak01.09.06)
izmir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 23:11   #12
Kullanıcı Adı
pessimisticidea
Standart Hainlik budur!!! (Doğu Perinçek PKK Kampında)
yine de üslübumuza dikkat edelim bize yakışmıyor
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2007, 15:58   #13
Kullanıcı Adı
Ömer_Furkan
Standart Hainlik budur!!! (Doğu Perinçek PKK Kampında)
bu konuda üslübumuza dikkat etmemize gerek yokk..saygıyı hak etmeyen bi konu..şerefsizz perinçekk vatan haini..sana oy veren insanlarından türklüğünden şüphe ederimm.. > >
Ömer_Furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2007, 16:18   #14
Kullanıcı Adı
pessimisticidea
Standart Hainlik budur!!! (Doğu Perinçek PKK Kampında)
herkes öfkesinde haklı olabilir faKat formumuzda böyle tabirlerin kullanılmaması forumun saygınlığını artıracaktır die düşünüyorum..
daha dün akşam zatu zewat çıkmış teröre prim veren devlet diye bahsediyordu
yüzü kızarmıyorsa bizim şahsına savurduğumuz eziq qüfürlerden zaten alınmaz...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi