AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-14-2010, 20:33   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Hak ve Hakikat Partisi lideri gözaltında

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, siyasi partiler kanuna muhalefetten çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldıktan sonra Konya'da ikinci kez gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kars'ta yaptığı bir konuşmada, Siyasi Partiler Kanunu'na muhalefet ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan ve bugün çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamalardan dolayı merkez Selçuklu ilçesinde kaldığı otelde tekrar gözaltına alındı.
Konya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından Güneş, Konya Numune Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünden sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.
Alınan rapor sonrası gazetecilere açıklama yapan Güneş, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamalarından dolayı ikinci kez gözaltına alındığını söyledi.
Güneş, ''Bunlar bizi yıldıramaz, kılıcımızı daha biler'' dedi. Dursun Güneş, daha sonra hastaneden ayrıldı.
AA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-14-2010, 20:36   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Böyle partimi varmış yahu
Alt 09-14-2010, 20:37   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
http://www.akpartiforum.com/dursun-g....html?t=136812
Alt 09-14-2010, 20:38   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hain domdom...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2010, 20:39   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hain domdom...
yalnız bu reyiz bana çok samimi gelmişti okumuştum hakkında birşeyler...
tertip sen askersin ben kendi konumu siliyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)