01-17-2011, 20:51 | #1 |
Hakan Albayrak da Özgün Duruş'ta!
Hakan Albayrak artık Özgün Duruş'ta
Özgün Duruş Gazetesi ailesine Yeni Şafak Gazetesi’nden yeni bir yazar katıldı. 17 Ocak 2011 Pazartesi Nevzat Çiçek'in Genel Yayın Yönetmenliğine getirilmesinin ardından ülke çapında önemli isimleri gazeteye kaatarak gözle görülür bir ivme yakalayan Özgün Duruş ekibi Özgün İrade dergisini de bünyelerine katarak Çıra Basın Yayın Hizmetleri adıyla basın alanında varlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. AKDAV ve Anadolu Platformu gibi geniş kapsamlı eğitim hizmetlerinin öncüsü Ramazan Kayan hocanın önderliğinde kıvılcımı çakılan Özgün Duruş çırası Mustafa İSLAMOĞLU Hoca'nın katılımıyla tutuşmuş oldu. Seri transferlerle dikkat çeken gazetenin son bombası ise Hakan Albayrak!.. Gazeteci-Yazar Hakan Albayrak, Yeni Şafak’taki yazılarının yanı sıra Özgün Duruş’ta da okuyucu ile buluşacak. Albayrak, Özgün Duruş’ta “Ziya Gökalp’ın Türkçülüğü, Kemalizm ve İttihad-ı İslam” yayımlanan ilk yazısında “Resmen ve alenen İslami gazete olarak Özgün Duruş’u önemsiyorum ve ara sıra da olsa bu gazeteye katkıda bulunmak istiyorum. Hayr olur inşallah.” Diyerek neden Özgün Duruş’u tercih ettiğini belirtti. Özgün Duruş Gazetesi'ne son olarak Filistin’den Eymen Halid katılmıştı... Özgün Duruş! HAYATA VE OLAYLARA KARŞI DURUŞUNUZ OLSUN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-17-2011, 20:59 | #2 |
güzel bir haber...
|
|
01-17-2011, 23:31 | #3 |
Umarım başarılı olurlar şimdiden hayırlı olsun
|
|
01-18-2011, 10:54 | #4 |
Muhafazakar gazetcilerin ve yazarların farklı farklı alanlarda boy göstermesi fitneye karşı dik durmanın gereğidir.
|
|
01-22-2011, 20:40 | #5 |
Duruşunu, yazılarını ve özgürce ifadelerini beğeniyorum.
|
|
01-22-2011, 20:43 | #6 |
Süper haber
Artık özgün duruş'u daha fazla bekleyeceğim . |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|