![]() |
#1 |
![]() Ben Utandım
Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak bugünkü "Siyah Devrim Hikayesi" yazısının sonuna eklediği notta, Başbakan'ın Fehmi Koru'ya verdiği cevabı duyduğunda neler düşündüğünü yazdı. ![]() Hakan Albayrak [email protected] İşte Hakan Albayrak'ın bugünkü köşe yazısının sonuna eklediği not: NOT: Şeyh Edebali'nin öğütleri Söğüt Şenlikleri'nde kaldı. Başbakan Erdoğan, kendisine bir eleştiri yönelten yazarımız Fehmi Koru'yu "sevsinler seni, yazıklar olsun" diyerek tahkir etti, azarladı. Koca başbakanın ufacık bir eleştiri –yahut irice bir eleştiri- karşısında bu kadar celallenmesi hayra alamet olmasa gerek. Hele, kendisini 'sistem lortlarına' karşı yıllardır canla başla savunan saygın bir yazarı bir kalemde ve böyle saygısız bir üslupla harcama vefasızlığını göstermesi hiç hayra alamet değil. Ne kadar yadırgadığımı anlatamam. Başbakanın yerine ben utandım. Bilhassa "sevsinler seni" lafını duyunca utançtan yerin dibine battım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O zaman sevsinler seni yi hakedecek tutum içerisinde bulunmasın
Ettiği lafın nereye varacağını kestirsin sonra yazısını yazsın... Ne demek Bush gibi gidecek... Başbakanımız o melun gibi kan mı emiyor bulunduğu yer kin ve nefret tohumumu ekiyor...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|