![]() |
#1 |
![]() ![]() Hakan'ın Çağrı'sı Sarı-kırmızılı takımda yaşadığı şampiyonluğun ardından bir erkek çocuğu olan G.Saraylı futbolcu, 'Sanki rüya aleminde gibiyim. 2007 bize çok uğurlu geldi. İnanıyorum ki bu başarı sürecek. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da şampiyon olacağız. Türk futbolseverler şimdiden final için yerlerini ayırtsın' dedi. Ayakları yere basmıyor. Nasıl bassın ki... Bir yıl içinde dünyası değişti. Daha geçen yıl Vestel Manisa'da oynuyordu. Şimdi G.Saray'la şampiyonluk yaşadı. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynayacak. Ve en önemlisi nurtopu gibi bir erkek çocuk sahibi oldu. Hakan Balta'dan sözediyoruz. Milli futbolcu ile eşi Derya Balta'nın bir erkek çocuk sahibi olduğunu öğrendiğimizde, adet gereği hediyesini de alarak Jinemed Hastanesi'nin yolunu tuttuk. Mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gözlerini Hakan Çağrı adını verdikleri bebeklerinden bir an olsun ayırmıyorlardı. HAVALARA UÇUYORUM Biz sorduk, Hakan başladı anlatmaya... 'Daha dün Vestel Manisa'da oynuyordum. G.Saray'daki ilk yılımda şampiyonluk yaşadım. Şampiyon olmamızdan 5 gün sonra Hakan Çağrı'nın doğması beni çok daha mutlu etti. Çok güzel bir yıldı. Türkiye'deki ilk derbi maçında Beşiktaş'a gol attım. Şampiyonluk kolay olmadı. Hiç kimse bize şans vermiyordu. Feldkamp'ın ayrılmasından sonra sıkıntılar yaşamamız bekleniyordu. Ancak şampiyonluk abilerin katkısı büyük oldu. Gerek Hakan Şükür, gerekse Ayhan ve Hasan Şaş bizlere inanılmaz destek verdi. Şampiyonluğu en fazla biz hak ettik.' TAKIM OLAN KAZANDI 'F:Bahçe'nin kaliteli bir kadrosu olabilir bizim farkımız takım olmaktı. G.Saray bir aile gibi. Örneğin Volkan benim oda arkadaşım. O veya ben farketmiyor. Kim sahadaysa kenardaki ona destek veriyor. Bunu başka takımlarda göremezsiniz. Bir konuşmasında başkanımız Adnan Polat, 'Önemli olan sahadaki on bir değil kulübedeki oyunculardır. Bu oyuncular takım arkadaşlarına destek olmalı' demişti. İşte başarının sırrı burada yatıyor. Milli Takım'da da aynı hava var. Avrupa Şampiyonu olacağız. Buna inanıyorum. Taraftarlar şimdiden final için yerlerini ayırtsın.' Ailesi yalnız bırakmadı Hakan'ın en mutlu gününde annesi Nesibe hanım, eşi Derya hanımın kardeşi ve annesi yalnız bırakmadılar. Eşi Derya, “Çağrı Hakan futbolcu olacak, babası gibi sol kanatta ama Chelsea'de oynayacak” dedi. İlk forma abilerden Milli futbolcu G.Saraylı takım arkadaşlarının yeni doğan oğlu Çağrı Hakan'a özel yaptırdığı formayı arkadaşımız Süleyman Hatısaru'ya göstererek, “İlk forması ağabeylerinden” diyerek espri yaptı. Yenişafak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne diyelim ALLAH analı babalı büyütsün babası gibi o da futbolcu olur inşaallah ... :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|