AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2008, 20:33   #1
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Standart Hakan Şükür hodri meydan dedi
Galatasaray'ın çok eleştirilen kaptanı Hakan Şükür, kendisini eleştirenlere hodri meydan dedi.

Şampiyonlukla üzerinden büyük yük kalktığını söyleyen Hakan Şükür, “Baskılar sadece benim üzerimden G.Saray'ı yıpratmaya yönelikti” diyor.“Şampiyon olamasak, ‘Hakan kulübü karıştırdı’ diyeceklerdi” diyen Hakan günü gelince bu kişilere “Siz neye inanıyorsunuz?” diye sormakta kararlı.Galatasaray'ın çok eleştirilen kaptanı Hakan Şükür, kazanılan şampiyonlukla rahatladığını ve en mutlu insanlardan biri haline geldiğini gizlemiyor.

"Hakkımda atıp tutanlar şimdi nerede?" sorusunu yönelten Hakan Şükür, "Eğer şampiyonluğu kaçırsaydık faturanın bana yıkılacağını biliyordum. ‘Hakan kulübü karıştırdı işler bu hale geldi’ diyeceklerdi" ifadesini kullandı. Galatasaray'ı herkesten çok sevdiğini söyleyen Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar sayısız badireler atlattık. Oysa biz takımın eskileri, büyük fedakarlıklar yaptık. Ama eleştirilerin sadece benim üzerimden G.Saray'ı yıpratmak amacıyla yapıldığını da biliyorum. Bir gün zamanı geldiğinde beni inancımdan dolayı eleştirenlere 'Siz neye inanıyorsunuz?' sorusunu yönelteceğim."

MİLLİ TAKIM’DA DA AYNI BASKI

Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceği konusunda Başkan Adnan Polat'ın vereceği kararı beklediğini de belirten Hakan, Milli Takım'a alınmamasına da aynı baskının neden olduğunu söylüyor. Fatih Terim'in kendisini çağırmamasını normal karşıladığını da kaydeden Hakan, "Baskılar nedeniyle çağrılmadığımı biliyorum. Seçilseydim aynı baskı Fatih hoca ve Milli Takım üzerinde oluşacaktı. Bunu da asla istemezdim. Neticede Milli Takım’a seçilen arkadaşlarımın Avrupa Şampiyonası’nda en iyi sonucu alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-14-2008, 20:35   #2
Kullanıcı Adı
oturanboğa
ayyy canııımmmm.....bu adam siyasete girsin yaa...ne güzel olur....inşallah bülente yaptığımız vefasızlığı buna da yapmayız
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 20:38   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hakan idiotları ciddiye almaması lazım :-*
Alt 05-14-2008, 20:40   #4
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Hakan Şükür'ün Türk futboluna kattığı bir sürü güzellik var.Adamın hakkını yediler.Milli Takımımızda görmek isterdim kendisini ama olmadı
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 20:51   #5
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Hakan sen birtanesin gs de bi seni seviyorum zaten kişiliğin inancın herşeyinle çok iyi bir örneksin..
Alt 05-14-2008, 20:52   #6
Kullanıcı Adı
politikaci
Çok seviyorum ben bu adamı galatasarayımdan dahada çok
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:17   #7
Kullanıcı Adı
eddie
kral büyüksün
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:31   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
ayyy canııımmmm.....bu adam siyasete girsin yaa...ne güzel olur....inşallah bülente yaptığımız vefasızlığı buna da yapmayız
Ne güzel de yakışır değil mi.
AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ VE SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANI: Hakan ŞÜKÜR
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 15:15   #9
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Yağmur yağıyor şakır şakır şakır
Hakan Şükür şükürr,Hakan şükür şükür..
:D :D
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 15:18   #10
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
Ne güzel de yakışır değil mi.
AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ VE SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANI: Hakan ŞÜKÜR
Yakışır tabi. :-*
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)