AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-22-2008, 12:14   #1
Kullanıcı Adı
nar
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
Fenerbahçe ile oynayacakları derbinin Kutlu Doğum Haftası'na denk geldiğini hatırlatan Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, sokaklara hakim olan bayram havasının tribünlere de sirayet etmesini istedi: "Taraftarlar stada kesici aletlerle değil, güllerle gelsin."

G.Saray ve Türk futbolunun rekortmen yıldızı Hakan Şükür, pazar günü Sami Yen'de F.Bahçe ile yapacakları derbi müsabakasının birçok anlamda farklı olacağını söyledi. İçinde bulunduğumuz 'Kutlu Doğum Haftası'na vurgu yapan tecrübeli kaptan, taraftarları hoşgörüye davet ederken, "Bu derbiyi kazanıp şampiyonluğa ulaşırsak bugüne kadar elde ettiklerimizin en anlamlısı olacak." dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in son üç haftasına girilirken, şampiyonluk yarışını puan puana sürdürüyor. Türk futbolunun iki önemli çınarının mutlu sona ulaşmak için verdiği nefes kesen mücadelede, düğümün hafta sonunda Ali Sami Yen'de çözülme ihtimali yüksek görünüyor. Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen bu maçlarda, alınan tüm önlemlere rağmen her sezon mutlaka bir tatsızlık yaşanıyor. Bıçakların, satırların, küfürlerin ürpertisi, tribünlerin masum insanlarını endişeye sevk ediyor. Daha geçen yılın 19 Mayıs'ında Ali Sami Yen'de oynanan ve su savaşları olarak tarihe geçen derbi, hafızalardaki tazeliğini koruyor.

G.Saray'ın ve Türk futbolunun efsane yıldızı Hakan Şükür, utanç tablolarının yaşanmaması için derbi öncesi önemli mesajlar verdi. İçinde bulunduğumuz 'Kutlu Doğum Haftası'na vurgu yapan rekortmen golcü, sokaklara hakim olan bayram havasının, hafta sonunda Ali Sami Yen'in tribünlerine de sirayet etmesi temennisinde bulundu. Taraftarların, stada kesici, delici aletlerle değil, güllerle gelmesini istedi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nca tertip edilen ilim ve kültür bayramı şenlikleri şeklinde değerlendirilen kutlamaların gayesinin, milli birlik ve bütünlüğü sağlamak, hoşgörüyü toplumun her kesimine yaymak olduğunu dile getiren Hakan Şükür, derbi müsabakasında da böylesi önemli bir haftaya yakışır tutum içinde olunması gerektiğini söyledi.

'Kutlu Doğum'a layık davranalım

Derbi müsabakasının şiddetten uzak şekilde başlayıp neticelenmesini arzu ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Futbolda alınan sonuçlar, kimilerine göre önemli, kimilerine göre hayati önem taşıyabilir. Fakat biz öyle güzel bir haftanın içinde bulunuyoruz ki, bunun kıymetini bilmek durumundayız. 'Kutlu Doğum Haftası' içindeyiz ve ona layık olmalıyız. Peygamberimiz'e layık olmalıyız. Çocuklarımızı, gençlerimizi de Peygamberimiz'in hoşgörüsü etrafında hayata hazırlamalı, yaşantılarımızı ona göre şekillendirmeliyiz. Hafta sonunda F.Bahçe ile önemli bir derbi müsabakası oynayacağız. Herkesin bu maçta içinde bulunulan haftanın atmosferi içinde hareket etmesini temenni ediyorum. Dostça ve centilmence mücadele etmeliyiz. Herkes dürüstçe elinden geleni yapmalı. Allah kime nasip ederse o kazansın." açıklamasında bulundu.

Zaman

 

nar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-22-2008, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
çağlar
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
helal sana hakan şükür... şükür ki senin gibi duyarlı futbolcularımız var...
çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 14:10   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
Hakan Şükür güzel söylemişte inşallah herkeste bu biliçte olur ne diyelim....ne uğruna, niçin, bağırıp kavga ettiğini bilmeyen,bir spor oyununu bu denli abartıp, bağırıp küfür edip sonrada nefsine yenik düşerek, adam bıçaklamalarını anlamıyorum...bu nasıl zihniyet, nasıl gençlik...yinede Hakan Şükür gibi duyarlı insanların olması güzel
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 14:25   #4
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
ayyyy irticacı kralım beniiiimmm...ayyyyyy
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 14:27   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
İnşallah kendisi bu bilinçte hareket eder...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 16:29   #6
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
Hakan şükür'e yakışan ve ondan beklediğim bir davranış ALLAH ondan razı olsun ve her daim yolunu açık etsin aman ha sakın cehepepe duymasın hemen anayasa mahkemesine gider irtica sahalarda laiklik elden gidiyor diye .... :D
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 16:31   #7
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
O gercek bir KRAL
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 16:34   #8
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 20:07   #9
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
İşta bu adamı gs li olsada çok seviyorum adam gibi adam çünkü ;)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2008, 20:09   #10
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Hakan Şükür'den çağrı: Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun
45 yaşına kdar kal bizde sen ... gol atama yinede gıkımızı çıkarmıcaz ...çünkü sen takımın gibi kralsın
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi