![]() |
#1 |
![]() 17. şampiyonluğun kutlandığı baloya davet edilmediğini söyleyen Kral, "Şampiyonlukta emeği geçenleri çağırmışlar. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.
Biz emek koymamışız!’ Sarı-Kırmızılı kulüple yolları ayrılan efsane golcü Hakan Şükür, FANATİK’e özel, çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dün gece Topkapı Sarayı’nda düzenlenen şampiyonluk balosuna davet edilmediğini söyleyen Kral, “Şampiyonlukta emeği geçenleri çağırmışlar! Yapacak bir şey yok... Teknik ekibimizden, futbolcu kardeşlerimize, yöneticilerden malzemecilere kadar herkesi bir kez daha kutluyorum. Bu başarıyı ve mutluluğunu hak ettiler. Ama biz bir şey yapmamışız!” dedi. ‘Galatasaray kalbimde’ Yönetime serzenişte bulunduktan sonra, bavullarını topladığını ve Dubai’ye gitmek için hazırlandığını kaydeden Şükür, “Arap yöneticilerle konuşmaya gidiyorum. Ama Fransa 1. Ligi’ni 4. bitiren Nancy’nin teklifini de değerlendiriyorum. Onların UEFA Kupası’na katılacak olmaları, Fransa’ya biraz daha sıcak bakmamı sağlıyor. Bugün her şey belli olabilir, ama nereye gidersem gideyim, nerede oynarsam oynayayım, kalbimde hep Galatasaray olacak” ifadesini kullandı. Polat’a cevap yok... Hakan Şükür, sözleşmesi bittikten sonra, Başkan Adnan Polat’ın kendisine yaptığı teklife ise henüz bir yanıt vermiş değil. Kral’a, 5 yıllığına Galatasaray’ın futbol akademisinde görev alması, Florya’da Metin Oktay’ın yanına heykelinin dikilmesi, Adnan Polat’ın yaptırdığı futbol okuluna kendi adının verilmesi teklif edilmişti. Bu teklifte, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Şükür’ün istediği herhangi bir zamanda Galatasaray formasıyla jübile yapması seçeneği de bulunuyordu. fanatik
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok ayıp etmişler hem de çooook :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AYIP AYIP
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bunda bişey var Hakan şüküre bu yapılmamışştır eminim....
yani cimbom ayıp yapmaz.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben hayatımda bu kadar alçak gönüllü bir insan görmedim.
İstese yeri göğü inletir camianın içine eder kendi köşesine geçip purosunu yakardı. Kral'ı baloya çağırmayanların Allah cezasını versin.İçtikleri içkileri,nimetleri bağırsakları sindirmesin. Hiç birinin köpeklerden farkı yok. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() allahım yarabbim yzık adama o adamı niye çağırmıyolarmış ki onun eğlenceye hakkı yok mu
yoksa orda içki içtiler hakan şükü ü ondan mı çağırmamışlar > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
![]() Alıntı:
doru evet haklısınız haber fanatik' ten olunca bi düşünüyor insan. Ne kadar üstüne gidilsede hala susuyor adam yha! ne istiyorlar anlam veremiyorum ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|