![]() |
#1 |
![]() T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NI T.C. KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ PROTESTO EDİYORUM.. Dünyâda yüz gram akil varsa, bunun doksan grami Abdülhamîd Han'da, bes grami bende, kalan bes grami da diger dünyâ siyâsîlerindedir..." ALMAN LİDER BİSMARK Kaç zamandir gelmemisken yâda biz; Iste geldik Sen'den istimdâda biz; Hasret olduk eski istibdâda biz!. SÜLEYMAN NAZİF ![]() Büyük Önderimiz Aliy Osmanlının Büyük Direnişci, siyasi ve sosyal dehasının Sultan Abdulhamit Han'ın bugün Ölüm yıl Dönümü idi… Merhum Hakanımı Unutmadığımı Hakanıma Hatırlatmak ve Yüce Yaratıcıya bizim icin bu kötü günlerimizin bertaraf olaması için ricacı olması isteğimi kendisine iletmek Ve Başında yasin okumak için ziyaretine Gittim… Ama bizim verdiğimiz değeri Birileri vermediğini Anladım Kasıtlı veya değil … Hakanıma ve Hakanımın sevdalılarına bu gün bir yasak vardı… Çünkü Türbe Kapalıydı… Sorun ne olursa olsun ( Güvenlik firması bir aydır iflas etmiş, ve güvenlik görevlileri mesai bitiminde nöber tutuyormuş) ben anlamam heleki Ölüm yıl dönümüne denk düşmesi ve bunu bilindiği Halde bir aydır cözüm bulunmaması manidar ve bir okadar da acıdır ve içimi acıtmaktadı…. T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’nı T.C. KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nü protesto Ediyorum… Ve Bu hatalarından dolayı Esefle kınıyorum.. Benim Atamın Dedimin Naşına Diz Çöküp Dertleşmeme engel olanları kınıyor ve protesto ediyorum…
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bende bugün saat 3 gibi gidecektim türbeye.. Geçen yıl bi sorun olmamıştı aslında..
Bugün kapalı mıydı?? Şayet öyle ise, ben bugün gidip türbeyi kapalı görse idim tavrım buna yakın hatta daha ağır olurdu... Da, türbe yalnızca Sultan'ın kabrinin olduğu yer olarak mı kapalıydı yoksa dış kapıdan itibaren mi?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Hımm evet dış kapı açıkmış o zaman.. Şeyh Bedreddin ve diğer o zamanın üst kısım yöneticileri de ora bulunuyor.. Ancak Sultanın kabrinin açık olmaması iyi olmamış. Yani ilk kez oluyor bu geçen seferleri iyi biliyorum. Bi açıklama da bulunurlar inşallah... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Büyük Hakan Abdulhamid Han... mekanın cennet olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Rabbim mekanını cennet eylesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 2, abdülhamid han recep tayyip erdoğan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() onun turbesi acikta olsa hayattayken onun kiymetini bazi dindar insanlar bilemediler..
ayni basbakanimiz gibi... abdulhamid hani anlayamayanlar tayyip erdoganida anlayamazlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Asrın siyasi dehasına hayatta iken hak ettiği değer verilemdiki naaşına verilsn...
kardeşim bu duyarlı davranışın için teşekkürler...işte gerçekten sen benim bidene kardeşimsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kapalı olan yer neresidir aceba ? Zaten cadde kenarında degil mi türbesi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|