12-30-2008, 10:58 | #1 |
'Hakemler damga vurdu'
Aslan´ın genç yeteneği Aydın, "Hakemler de insan ve hata yapmaları normal. Ama bu hatalar çok bariz olunca, maçın önüne geçebiliyorlar" dedi. Skibbe’ye mesajı var! Son yıllarda Galatasaray altyapısından yetişen en önemli oyunculardan biri olan Aydın Yılmaz, Süper Lig’de ilk yarıyı çok iyi bir şekilde tamamladıklarını ve şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi. Özellikle geçen sezon önemli sakatlıklar geçirdiğini belirten yıldız futbolcu, “Artık kötü günleri geride bıraktım. Maçlarda biraz daha süre bulursam, iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum” ifadesini kullanak, teknik direktör Skibbe’ye de mesaj yolladı. ‘Bordeaux’yu geçersek’ Gündemi sürekli olarak meşgul eden hakem hatalarıyla ilgili olarak görüş belirten Aydın, “Bu hataların önüne geçileceğine pek inanmıyorum. Sonuçta onlar da insan ve hata yapmaları normal. Ama söz konusu hatalar çok bariz şekilde yapıldığında maçın önüne geçebiliyor ve skora etki edebiliyorlar” açıklamasını yaptı. Genç oyuncu ayrıca Bordeaux’yu elemeleri halinde UEFA Kupası’nda finale kadar yola devam edebileceklerini düşündüğünü söyledi. fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|