![]() |
#1 |
![]() Hakkari'de çatışma 7 şehit
![]() TRT Haber'in haberine göre Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı. Saldırının üç ayrı noktadan yapıldığı öğrenilirken; çatışmanın hâlen devam ettiği bildirildi... Ayrıntılar geliyor kaynak habertürk..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bende sabah işyerine gelince farkettim,şerefsizler hala askerin sırtından vurmaya devam ediyorlar .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne olacak ki, şimdi bir açıklama daha yaparlar..
BIÇAK KEMİĞE DAYANDI diye... Yüzünüze tükürdüklerim.. Sözüm meclisten dışarı değil, bizzat içeri Konu Garibüzzaman tarafından (06-19-2012 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sorunun cözümüne dair ciddi adimlarin atilmaya baslandigi bir ortamda, Leyla Zana ve diger Kürd sanatci ve fikir önderlerinin olumlu sözler sarf ettigi bir dönemde böyle bir saldirinin olmasi hem manidar hemde sasirtici degil.
Sayin Basbakanin okyanus ötesinde bulunmasi ve pkk icinde kadro bölünmelerin olduguna dair söylelerinde oldugunu düsünürsek bu saldiri bir mesaj mahiyetinde kabul edilebilir. Bence durmak yok yola devam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Boş boş konuşma devlet yönetmek bir açıklama yapmak kadar kolay olsaydı burda yorum yapacağına devleti yönetiyo olurdun kalkmış ordan terbiyesizlik ediyosun hangi hükümetin zamanında terör bitti ki şimdide bitcek Türkiye ilerledikçe her zaman önünde tökez olanlar olcak onca düşman devletlerin arasından çıkıp büyümeye çalışıyoruz adamlarda bakmıyo öyle Türkiye büyüsünde gelsin bize rakip olsun demiyolar hepsi elinden geldiğince pkk ya destek çıkıyoki Türkiye yara alsın birşeylerle meşgul olsunki büyüyemesin şimdi buraya gelipte zaten sevmediğin beğenmedin her fırsatta saydırmak istediğin o hükümete Şehitlerimizi alet ederek ne kadar vatansever olduğunu çok güzel ortaya koymuş oldun ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İyi iyi sizler yine bir kafanızda bir takım analizler kurun... Bu analizler içerisinde kaybolun bakalım...
Sonra da hiç bir ana fikre ulaşmadan konuyu kapatın... Kaç yıl geçti hala bir saldırı olduğu zaman, bak gördünüz mü iktidar tam sorunun çözümüne yönelik adımlar atmaya başladığı zaman, şu olduğu zaman, bu olduğu zaman, saldırı oldu ? Ne kadar anlamlı, .ne kadar manidar değil mi ? ayy gerçekten çok anlamlı, hayran oldum ![]() Tenkitlere de her zaman şehitleri alet ediyorsunuz diye ebleh üstü ebleh, insanlık dışı insanlık emarelerinin belirtilerini sunun. Devlet yönetmek kolay değil, burda yazmak yerinde git devleti yönet.. Mukabele düsturünün en pespaye kelamları ile karşılık verin. Yasal olarak, benim devlet yönetmem mümkün değil.. Konu Garibüzzaman tarafından (06-19-2012 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() burdan ağlak bülent beye selam olsun arkadaş ya verin şu adamlara toprak kurtulalım yada topyekünmü gidiyoruz atom bombasımı atıyosun ne yapıyosan yap yada o çekilesi çenenizi açmayın açılım diye apoya ev hapsi bilmem ne diye sağınız solunuz oynamasın adamlarda belki dururlar güneydoğudan oy alcaksınız diye millet ölecekmi evlat acısınıda biliyor bu bülent nesıl böyle saçmalıyor anlamıyorum insanmı değilsin babamı değilsin yoksa adammı değil
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=78 bu adamın başına sıcakmı geçti bunadımı ne yaptı yazık valla adamcağıza açıklamaya gel sokak kavgası anlatıyo sanki abi biz gidiyoduk silahlı adamlar geldi falaln fistan devlet yönetmek kolaymı diyenler işte devleti yönetenler zor bişeymi şimdi bu Konu ali1986 tarafından (06-19-2012 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Senin bu hükümete olan düşmanlığınla yaptığın o çok çarpıcı analizlerin vardır şimdi yok yada iyi bir ana fikre ulaşmışsındır konuyu kapatmadan aaa bizim ana fikrimiz yoktu ana fikir ?? Ben bunu enson sekiz yada dokuz yaşında kullanmayı öğrenmiştim sen nerde kalmışsın böylee ana fikir demek haa ilköğretim çocuğu sen şimdi hükümeti beğenmiyodun dimi ana fikir hahahah çok güldüm ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Sizin gibi harkulade zekaya sahip birisi ile mukabele etmem imkansız.. Konu Garibüzzaman tarafından (06-19-2012 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bireysel münazaralardansa Şu ANA fikre gelsek nasıl olur ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|