AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2011, 17:02   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Hakkı Devrim'den Peygamberimize Hakaret
Hakkı Devrim'in hadsizliği

Hakkı Devrim, Okan Bayülgen'in programında Türkiye'nin gözünün içine baka baka Peygamber Efendimiz'e kin kustu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Okan Bayülgen’in sunduğu Muhallebi Kralı programın önceki günkü yayınına gazeteci yazar Hakkı Devrim adeta gaflarıyla damgasını vurdu.
PEYGAMBER EFENDİMİZ'E AĞIR HAKARET
Canlı yayında Hz. Muhammed için ‘Kabile Şefi’benzetmesi yapan Devrim’e programın bir diğer konuğu ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk sert çıktı.
Hakkı Devrim aynı programda ‘Kuran da Muhammed’in kendi sözleri’ deyince olanlar oldu. Programdaki bu sözler üzerine bir çok izleyici mail ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden Hakkı Devrim'e tepki gösterdi.
YAZARIMIZ TAŞGETİREN DEVRİM'E AĞZININ PAYINI VERDİ

BUGÜN Gazetesi
yazarı Ahmet TAŞGETİREN de ekrandan dile getirilen densiz ithamlara layığıyla cevabını verdi.
İşte Taşgetiren'in yazısının
Hakkı Devrim'e cevap verdiği o bölüm:
TV 8'de yayınlandığı gece izleyemedim. Sonradan okuyucularım uyardı.
Hakkı Devrim, Okan Bayülgen'in programında Peygamberimizi "Kabile şefi", Kur'an'ı "Muhammed'in sözleri" diye tanımlamak dahil akıl almaz gaflara imza atıyor. Yazık. O yaşta ve tecrübede bir insan için affedilmez bir çirkinlik. Utanç verici, utanç verici, utanç verici. Böylesine utanç verici bir işe imza atmak, yüreğine yük olmuyorsa o yüreğe yazık. Çok yazık. Böyle durumlarda gerekeni kendisinin daha iyi bilmesi lazım.
bugün

Konu Yıldırım tarafından (11-11-2011 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2011, 17:09   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Fanatik kemalistlerden bu sözlerin gelmesi gayet normaldir.
Ne bekleriz ki !
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2011, 17:15   #3
Kullanıcı Adı
depare
Bırakın kendilerini afişe etsinler de millet ne mal olduklarını anlasın belki böylece sokakta görünce suratına tükürenler çıkabilir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2011, 17:18   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
bu video en güzelini anlatır bize...
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 11-11-2011, 23:47   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Şimdi En Sıradışı programında ele alınacak bu sözleri.
Alt 11-12-2011, 01:30   #6
Kullanıcı Adı
Eşref
Merak edip videoyu izledim. Adam Kanuni Sultan Süleyman'ı bile alet edip Peygamber Efendimiz'den üstün göstermeye çalışmış. Bu kadar rezillik olmaz.

Fakat bu rezili korumaya çalışan Okan Bayülgen'i de kınıyorum. Hakkı Devrim'i televizyona çıkartmaya devam edeceklerse, o TV8 kanalını da kınıyorum.

Tek şaşırdığım nokta, Yaşar Nuri Öztürk oldu. Daha önce ona çok ağır sözler söylemiştim fakat şimdi şaşırttı beni. Söylenmesi gerekenleri sonuna kadar söylemiş. Ne diyeyim, Allah razı olsun. Bundan sonra yolu hak yolu olur inşAllah.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2011, 01:38   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
O gün o programı izlemiştim dedim aha şimdi gündem fokurdar diye ve oldu da
Kanuniyi alçatmaya yönelik hareketlerde oldu,mesela diziyle yola çıkarak küçükmeye çalışmak.
Alt 11-12-2011, 01:46   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O gün o programı izlemiştim dedim aha şimdi gündem fokurdar diye ve oldu da
Kanuniyi alçatmaya yönelik hareketlerde oldu,mesela diziyle yola çıkarak küçükmeye çalışmak.
Zaten Peygamberimizi (aklınca) hor gören birisinin, Osmanlı padişahlarını sevmesi de mümkün değildir.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2011, 01:54   #9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tek şaşırdığım nokta, Yaşar Nuri Öztürk oldu. Daha önce ona çok ağır sözler söylemiştim fakat şimdi şaşırttı beni. Söylenmesi gerekenleri sonuna kadar söylemiş. Ne diyeyim, Allah razı olsun. Bundan sonra yolu hak yolu olur inşAllah.
Yaşar Nuri benide şaşırtıyor gerçekten.
Son zamanlardaki konuşmalarını vs. doğru buluyorum fakat temkinli yaklaşıyorum.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2011, 01:59   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yaşar Nuri Hoca Saba Tümer'e kur yaptı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)