![]() |
#1 |
![]() Var mısınız bir kampanya başlatalım ve bugüne kadar kime hakkımız geçtiyse helal edelim?unutmayalım ki çoğu zaman insanların hakkına girdiğimizde veya bizim hakkımız yendiğinde o çetin gün aklımızın ucundan bile geçmez.ama bu gerçekle er geç yüzleşeceğiz ve hiç ummadığımız haklar çıkacak karşımıza.belki kovaladığımız bir kedi,dalını kırdığımız bir ağaç ve en önemlisi de bilerek ya da bilmeyerek incittiğimiz ya da konuştuklarımızı duysalar incinecek insanlar.hepimizde var mutlaka hak. ALLAH dili neden iki kalenin arkasına gizlemiş bir düşünelim.dudaklar ve dişler iki kule gibi sanki dilin önünde.küçücük bir et parçası belki dil ama bizim sonumuzu hazırlayan en kuvvetli parça.iyi yönde kullanırsak iyiye kötü yönde kullanırsak azaba erdirecek bizi. unutmayalım ki biz hakkımız da hakkımız dersek affedici olamazsak bir gün bize de hakkım diyecek Yaradan var.hangimiz O'na layık kul olabiliyoruz,layığıyla şükrünü eda edebiliyoruz? evet ne diyorsunuz?siz de var mısınız?
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (11-14-2008 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() HAYATIMDA ÖYLE KİŞİLER VARDIKİ İÇİMİ ÇOK YAKMIŞLAR BENİ ÇOOOK İNCİTMİŞLERDİ
BAŞTA ASLA HAKKIMI HELAL ETMEM DERDİM SONRA ''Affedenlerin mahşer yerinde beklemeden cennete gireceğini düşünürsek değmez mi affetmeye?'' BU ŞEKİLDE DÜŞÜNEREK ONLARADA HAKKIMI HELAL ETTİM. VE ONDAN SONRA NE OLURSA OLSUN HERŞEYİ YÜCE RABBİME HAVALE EDİYORUM 'O' HERŞEYİ GÖRÜYOR VE MÜKAFATIMIZI VERECEK İNŞAALLAH... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bende varsaki hakkımı her türlü Allah rızası için helal ediyorum. İnşallah onlarda bana helal ederler.;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zamanında çok canımı yakan çok acı çektirenler çok üzenler oldu yaraladılar hakkıma girdiler
Benim onlardan farkım olmalı diyee düşünüyorum ve hakkımı helal ediyorum hepsine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() herkese hakkım hellal olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Asla hakkımı helal etmeyeceğim bir konu var. Eğer o olmasaydı bende katılırdım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yalçın bey güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Yalçın bey satırlarınızın arasında kayboldun resmen güzel düşünceler ve mükemmel yorumunuz için çok teşekkürler (+) ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hakkını helal etmek için karşındaakinin önce helallik alıcı bir davranış içersinde olması gerekir. Öyle insanlar varki işledikleri suç sürekli. Uslanmak nedir bilmiyorlar. ben neyse ondaki hakkım Rabbimden onu istiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|