![]() |
#1 |
![]() Geçen Halam anlattı,gülme krizi geçirdik.Bugünde arkadaşlarla oturuken anlattım karnımız ağrıdı
![]() ![]() Gerçek olay olduğu için gözünüzde canlandırarak okuyun ki o vakit komik gelebilir ![]() Herneyse. Halam bizim taraftan evine gitmek için yola çıkmış. Kendi evine yaklaşırken mahalledeki bir komşusunun kapı önüne oturup fasulye ayıkladığını görmüş. Hal hatır sormak için yanına gitmiş ve (isimi uyduruyorum) ''Neriman abla nasılsın'' demiş halam. Neriman'da ''kardeşimi kaybettim'' demiş. Halam bunun üzerine ''hadi ya duymadım başın sağolsun ne zaman öldü'' demiş. Neriman da ''ölmedi pazarda kaybettim'' demiş ![]() ![]() Hala aklıma geldikçe karnım ağzrıyor yahu ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah'ım ya
![]() Nasılsın sorusuna verilebilecek alternatif cevaplar arasında yer edinmeli 'kardeşimi kaybettim'. Teyzeye bak kardeşini kaybetmiş ama evine gelip fasülye ayıklayabilecek kadar vurdumduymaz :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Biz hem ona güldük hem halamın cevabına
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ruh-i Zar, her ne kadar fasülye ayıklasa da aklı kardeşindeymiş demek ki..
Niye vurduymaz diyorsun ki şimdi: ) Halanın düştüğü durum komik cidden.. Oluyor bazen böyle değişik şeyler: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Eniştemde işleri sebebiyle bankaya gitmiş.
Numara almış oturmuş. Sıra kendisine gelince gitmiş,adam sormuş 'nerde oturuyorsun',enişten arkasını dönüp oturduğu koltuğu gösterip 'şurada oturuyordum' demiş ![]() Anlatımları çok komikti yahu böyle olmuyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() Fasülye ayıklamayada devam ediyor yani... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tayfa fena reyiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sorma harikadır
![]() Bugün iftara geldide öldük yine yerlerdeyim hala ![]() Yerde ola ola ayaklarım işe yaramaz oldu bağışlasam mı ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|