![]() |
#1 |
![]() 21 Ekim Pazar günü yani yarın halka "cumhurbaşkanını siz seçmek ister misiniz?" diye sorulacak.E kendi fikirlerini önemseyen,kendi hayat görüşü ile yönetilmek isteyen halkımız da gereğini yapacaktır deyip,reklamımızı yaptıktan sonra gelelim mevzuya...
Halk oylamasından bihaber ne yazık ki birçok yurttaşımız var,bir de üniversite öğrencilerinin ve epeyce bir devlet memurunun oy kullanabileceği yerde olmaması oylamaya katılımın az olacağı yönünde izlenimler doğuruyor elbet.Ben de oylamaya katılımın öyle çok yüksek yüzdelere ulaşacağını sanmıyorum açıkçası. Hadi yine iyisiniz müzmin muhalifler,verdik elinize kozu...Bu kıyağımızı da unutmayın ;) Şimdi 22 Ekim Pazartesi akşamı ana haber bültenlerinde geçilecek halk oylaması sonuçları ile ilgili müzmin muhalifimizin olası tepkilerini ön görmek istiyorum. "Halk oylamasından yüzde 80 EVET oyu çıkarken,müzmin muhalifimiz bu duruma tepkisini şöyle ortaya koydu: ' Katılımın yüzde 60 olduğu,yani halkın yüzde 40'ının katılmadığı bir oylamayı geçerli saymak komedidir,bu demokrasi ile bağdaşmaz,bu milletin iradesini hiçe saymaktır.Bu böyle gitmez,demokrasiye vurulan bu darbeler artık bir son bulmalı.Türkiye'mizi bu çukurdan kurtaracağız.Cumhuriyet'e demokrasiye sahip çıkacağız.Yüzde 47'ye değil yüzde 53'e bakın siz..." Tamam efendim,bakarız biz yüzde 53'e,hatta biz yüzde 100'üne bakıyoruz bu memleketin,müsterih olunuz! Hatırlatma: Yukarıda oylama sonrası müzmin muhalif röportajında kesinlikle gerçek ses kullanılmamıştır.Röportaj 30 yıl önceki Baykal görüşmesinden "playback" ile gerçekleştirilmiştir.Baykal sadece dudak oynatmıştır!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben katılımın düşük olacağına katılmıyorum... Tamam genel seçimler kadar olamaz ama en azında % 75 lerde bir katılım bekliyorum... Bu rakam batılı demokrasilerde dahi ulaşılamayan bir rakam... Tepkiye gelince eeee alıştı türkiye bu muhalefetin yaptıklarına artık sadece gülüp geçiliyor....
Yeniden burada Tunahan BOZKURT yazılarını okumak güzel.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Bundan sonra devamını bekliyoruz.... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben katılımı az beklemiyorum sonuçta bir çok insanın haberi var durumdan ve olamayanlara da haberler ve ilanlarla duyurular yapıldı.Çoğu kişi bence kendi hür iradesiyle gelip ''EVET'' oyunu kullanacaktır.Muhalefet her zaman muhalefetliğini yapsada bence istediğimiz doğrultuda sonuçlanacaktır oylama.Biz Bergama AK PARTİ İlçe Teşkilatı olarak gerek Ana kademe,gerek Kadın Koları ve Gençlik Kolları çalışmalarımız bugün akşama kadar sürecek.Afişler hazırladık ve duvarlara,ağaçlara asıyoruz ve hala neden ''EVET'' dediklerini bilmeyen vatandaşa bunu izah ediyoruz.
Tunahan köşe yazın için teşekkür ederiz.Büyük bir keyifle okudum ve devamını inşaallah bekliyorum. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Abi süpersin :D Bunlar yarın yüzdeyüz evet çıksada gene bahane bulurlar. :D
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() tunahan koptum valla!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |