AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-29-2010, 23:55   #1
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Standart Halkını Satan Adamın Gözyaşı
Afganistan Cumhurbaşkanı, savaş nedeniyle oğlunun ülkesini terketmesi fikrinden korktuğunu söylerken ağlamaya başladı.

Hamid Karzai, bir lisede yaptığı ve televizyondan naklen yayınlanan konuşması sırasında, ülke sorunlarından söz ederken gözyaşlarını tutamadı.

Başkent Kabil'de, öğretmen ve öğrencilere hitap eden Hamid Karzai, devam eden savaş yüzünden küçük yaştaki oğlunun günün birinde ülkeyi terketmesinden korktuğunu anlattı.

"Yemin ediyorum acı içindeyim. Mirwais'in Afganistan'dan kaçıp, ülkeyi terkederek bir yabancı olmasından korkuyorum. Allah aşkına savaşı durdurun. Oğlumun bir yabancı olmasını istemiyorum..."

Gözyaşlarına boğulan Afganistan Cumhurbaşkanı, çaresizlik içinde mikrofondan "savaşı durdurun" çağrısı yaptı.

"Allah aşkına savaşı durdurun. Oğlumun bir yabancı olmasını istemiyorum..."

Karzai savaş nedeniyle okula gitmeye korkan Afgan çocuklarından ve öğretmenlerinden büyük üzüntüyle söz etti. Ülke halkının eğitim görüp kendi kendisine yeterli hale gelebilmesini istediği söyledi.

timetürk

mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-30-2010, 00:01   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Savaşı durdurmanın yolu kâfirlerin Afganistan'dan defolup gitmeleridir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2010, 00:01   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ladin'in oğlu gibi bir oğlunun olmasından korkuyor demek ki,doğaldır.
Savaşı,bu savaşa sebeb olanları vurarak ve eğitimi yükselterek durdurabilirler anca.

Afganistan düzelmeyecek gibi malesef çok uzun yıllar alacak gibi gözüküyor.
Tabi savaş yüzünden nufus kaybı yaşayıp insan kalırsa.

Ladin'in oğlu da kafayı yemiş,eşi ondan boşanmış.Sürekli babasının sesini duyuyormuş,hastaneye kaldırılmış.
Alt 09-30-2010, 00:14   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
hadi ordan hain...
afgan anneler babalar korkmuyormu ya yarın amerikan helikopterinden atılan bi füze çocuğumu öldürür diye
...
git o timsah göz yaşlarını obamaya dök...
dün nasıl sovyetler defolup gittiyse bugünde usa defolup gidecek afganistandan başka türlü istersen gözyaşların tükensin ne fayda...
Alt 09-30-2010, 00:16   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Timsah gözyaşlarına bak hele sen...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)