01-21-2009, 21:36 | #1 |
Hamas: Bush'un hatalarından ders al
Hamas: Bush'un hatalarından ders al. Hamas hareketi, ABD'nin dün yemin ederek görevi George Bush'tan devralan yeni Başkanı Barack Obama'ya, ''Bush'un hatalarından ders al'' mesajı gönderdi. Hamas sözcüsü Fevzi Barhum, düzenlediği basın toplantısında, yemi umutlar vadeden Obama'yı sözlerine göre değil, eylemlerine göre değerlendireceklerini belirtti ve ''Onun hakkında, özellikle George Bush ile haksız ve zalim siyasetinden ne kadar ders aldığına bakarak karar vereceğiz'' ifadesini kullandı. Obama'nın Filistin davası ve Filistin halkının çıkarları konusunda yeni bir durumla karşı karşıya bulunduğunu söyleyen Barhum, yeni ABD Başkanını, Filistin halkının çıkarlarına saygı duymaya, kendini meşru biçimde savunma hakkını desteklemeye ve İsrail lehine taraflı tutumundan vazgeçmeye çağırdı. A.A
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-21-2009, 22:05 | #2 |
aynen hamasa aynen katılıyorum çok doğru...
allah bushun da en yakın zamanda belasını verir inşallah sharon da olduğu gibi.. ya sharon dedim de aklıma geldi sahi nerde bu adam bence o komada değil hala... |
|
01-21-2009, 22:17 | #3 |
Bence Hamas yolun başında yanlış adım atmış,Müslümanlara dostluk ve barış mesajını gönderen Obama'ya bu mesajı daha 'ılımlı' bir biçimde gönderseydi,barışın temellerine birkaç tuğla daha eklerdi..
|
|
01-21-2009, 22:37 | #4 | |
Alıntı:
bill gates ti sanırım bir demeç verdi obama seçimi kazandığında dedi ki:şimdi obama için bazı şeyler söyleniyor ama o koltuğa oturunca abd menfaatlerine uygun şekilde davranacaktır... aslında bu bir göz boyama.stratejistlerin dediği gibi abd kaybolmaya yüztutmuş itibarını bir siyahi lider seçerek tekrar yükseltmeye çalışıyor..inşallah oyunları tutmaz... |
||
01-21-2009, 22:40 | #5 |
Obama'nın ne olduğunu bende biliyorum elbet..Müslümanlara karşı olası bir saldırıda bunu bahane edecekler..
|
|
01-22-2009, 00:03 | #6 |
obamanın yapacağı hiç bir şey yok.bunlar düzenlerini kurmuşlae gerisi kukla misali.boşuna heveslenmeyin.müslüman aleminde birlik olmadığı sürece nice filistinlerimiz vahşete düşmekten kurtulamaycaktır.müslüman kafirden hayır gelmez.bunu bilir bunu söylerim.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|