AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2009, 00:33   #1
Kullanıcı Adı
llvll
Standart Hamburg, Fenerlileri birbirine düşürdü!
'Galatasaray'ı değil Hamburg'u tutuyoruz" sözleri, Almanya'daki Fenerbahçe Derneğini karıştırdı, arkasından istifalar geldi.

Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Keklikçi, görevlerinden istifa etti.

Himmet Keklikçi, yaptığı yazılı açıklamada, istifasına gerekçe olarak, Hamburger SV-Galatasaray UEFA Kupası karşılaşması öncesinde Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği Başkanı Mustafa Çömlek'in, ''Hamburg'ta yaşadığımız için Hamburg'u destekliyoruz. Gönlümüz Hamburg'tan yana. İkinci kez Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı alması işimize gelmez. Hamburger SV'nin kazanmasını istiyoruz'' şeklindeki açıklamasını gösterdi.

Keklikçi, söz konusu açıklamanın kendisini rahatsız ettiğini, Mustafa Çömlek'in 30 yıllık arkadaşı olmasına rağmen açıklamalarının yersiz olduğunu belirterek, ''Ben kimsenin kuklası değilim, olmadım. Böyle bir açıklama daha diplomatik bir şekilde yapılmalıydı. Artık bu çatı altında çalışmak istemiyorum. Sadece üye olarak kalacağım'' dedi.
Mustafa Çömlek ise AA muhabirine, ''Bu konuda konuşmak istemiyorum. Himmet Keklikçi'nin istifasını kabul ediyorum'' açıklamasını yaptı.

GALATASARAY DERNEĞİNDEN KISA AÇIKLAMA

Hamburg Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Akar ise Keklikçi'nin bu kararını saygıyla karşıladığını ifade ederek, "Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. Yarın İstanbul'a uçuyorum. Hamburg'a müjdeyi getireceğim. Galatasaray, Hamburg'u yenerek turu atlayacak ve yola devam edecek" diye konuştu.

llvll isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-18-2009, 00:43   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bunlar vakti zamanında Norveç-Türkiye maçında NORVEÇ'i de desteklememişler miydi en büyük taraftar siteleri 'antu.com' üzerinden

Hatta milli takımımıza MİLLİ sözünü 'yediremeyen' üyelerin mesajlarını da silmemişlerdi forumlarında...

ALIŞIĞIZ YANİ...

(Varsa inanmayan, medyaya yansıyan bir küpürü ve siteden bir 'anti' yorumunu buraya koyayım)
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 02:12   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Galatasaray adamı istifa ettirir :D :D

Fenerbahçe Porto maçında Fenerbahçeyi yenen Porto'nun taraftarları fenere misilleme olarak Galatasaray marşları söylemişti hiç unutmam :D ne alakaysa :D

Konu politikaci tarafından (03-19-2009 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir..
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)