12-23-2008, 04:25 | #1 |
Hamsili Formalar Geliyor
TS'ye hamsili forma geliyor
Sezon başında Nike ile anlaşan Trabzonspor'un kendine özgü siparişleri yakında gelmeye başlayacak. Önümüzeki sezon ise alışılmışın dışında bir forma geliyor. Hacısalihoğlu, Sezon başında Türkiye'de Milli takımın sponsoru olduğu ve Dünya'da milli takımlar ve ünlü takımlara sponspor olan Nike firması ile Genel Mdürünün Trabzonlu ve Trabzonsporlu olması nedeniyle anlaşma imkanı sağladıklarını söyledi. Yeni sezona çok kısa bir süre kala anlaşma sağladıklarını ifade eden Asbaşkan Hacısalihoğlu “Nike gibi firmalar anlaşma sağladıkları takımların kendilerine has kumaş alımlarını ve formalarını ancak 1 yıl sonra karşılayabiliyorlar” dedi. Yakında Parçalı forma geliyor Trabzonspor'un lig'in ikinci yarısında ilk etapta parçalı formasına kavuşacağını açıklayan Trabzonspor asbaşkanı “Taraftarımızın çok arzu ettiği çubuklu formaya Mayıs ayında kavuşacağız, Nike Genel Müdürünün Trabzonlu olması nedeniyle gösterdiği özceri sonucu çok yakında parçalı formamıza kavuşacağız” dedi. Seneye yepyeni bir forma geliyor Mayıs ayında taraftarların heyecanla beklediği ve Trabzonspor'un özlediği çubuklu formaya kavuşacaklarını söyleyen Hacısalioğlu “Daha önceki sezonlarda dönem dönem giydiğimiz Turuncu forma gibi yeni sezonda parlak gri gümüşlü, parıltılı desenli bir formamız da olacak” dedi. Parlak gri gümüşlü formadaki kompozisyonun hamsi'yi andıracağını da ifade eden Asbaşkan “hani deplasmanlarda bağırıyorlar ya burası leş gibi hamsi kokuyor diye, işte bu forma ile hamsinin ne kadar etkili olduğunu ve kokmadığını da görecekler” dedi. 22 Aralık 2008
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-23-2008, 04:28 | #2 |
çubuklu formamıza kavuşalım artık
|
|
12-23-2008, 04:30 | #3 |
Hamsili forma
Bunu düşünmek bile müthiş haz veriyor. İşte özgünlük, kendine has olmak, kültür budur. Bu formayı tarftar sitesilerinden birinde bir arkadaş tasarlamış, çok hoşuma gitti. |
|
12-23-2008, 04:53 | #4 |
Özgün, resimdeki forma çok süper.. Hamsili forma nasıl oluyor bilmiyorum ama abartmamak lazım.. Demek ki önümüzdeki sezon devler liginde çok farlı bir formayla oynayacağız. Bu arada resimdeki forma takıma çok yakışır bence.
|
|
12-25-2008, 10:03 | #5 |
İşte Hamsili Formalar
Trabzonspor’un tasarımını yaparak piyasaya sürmeyi düşündüğü Trabzon’un sembolü olan hamsili formaların tasarımını medyatrabzon siz taraftarlar için yaptı ve görücüye çıkardı. MedyaTrabzon |
|
12-25-2008, 10:21 | #6 |
Valla bu formalar cok kotu ama komik :D
|
|
12-25-2008, 10:56 | #7 |
Bu haberin yayınlandığı sitedeki yorumlarda da gördüm. Bazıları ' ne biçim forma yapılıyor' diyor bazıları 'hemen satışa çıksın' diyor. Öncelikle bu formaları kulüp tasarlamadı. Medyatrabzon sitesi yapmşı bunları. Ama Asbaşkanımız da seneye hamsili formalar olacağını söylemişti tabi. Açıkçası bu stili ben de beğenmedim. Pek hoş durmuyor. Bu hassas bir iş, tasarım çok güzel olmalı.
|
|
12-25-2008, 18:15 | #8 | |
Alıntı:
Bu iyi de, Adidas'ın Bu sene sırf çubuklu forma çıkmadığı için almadım. Devre arasına yetiştirileceği söylenmişti. Bakalım. İnşallah kavuşuruz 'asıl' formalarımıza.. O hamsili forma da öyle olacağını sanmıyorum. Formanın üstüne yapıştırılmış olduğu için hoş durmuyor ancak desen olarak gelince daha hoş olur sanırım.. Ancak -yine- biçiminin öyle olacağını sanmıyorum.. |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bordo mavi, hamsili forma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|