AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-02-2010, 14:38   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart Hanefi avcı doğru söylüyorsa...
Konulara %90 yorum yapmadan izlemeyi tercih ettim.
Büyük bir gerçek var ki oda şudur;
Ya gülen karşıtı ak partililer işi tamamıyla düşünmeyip sırf yükleneyim zan altında bırakayım diye olaya yaklaşıyorlar yada olayları değerlendirme gibi bir yetenekleri yok.

Farz edelim.Evet gülen cemaatinin Emniyette,Mebde orda burda şurda her yerde F tipi yapılanması var ve onlar yön veriyorlar.

Peki bende soruyorum o zaman?

Şu anda Hükümette Kim var?

Eğer denilenler gerçekse açıkça bir suç ortağı vardır ki oda Ak Partidir.

Yetkilileri durmadan hocaefendiyi savunuyorsa.
Durmadan selam çakıyorsa.
Atamalarda gülen cemaati diye kıstas bırakıyorsa.

Demek ki Ak Parti suç ortağıdır veya ihtimal bile sayılmayacak bir durum olabilir oda şudur ki;

Ak Parti gülen cemaatinden korkuyor ve Gülen cemaati Ak Partiyi yönlendiriyor.

Görüşlerinizi merak ediyorum..

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-02-2010, 14:55   #2
Kullanıcı Adı
TYH
Memleketimden yola çıkarak diyebilirim ki ilahi bir mesajla Gülen cemaati sayesinde Chp bile iktidara gelebilir.Nur hanım diyor ki bu laikliği tehlikeye atan bi durum,bence tehlikede olan laiklik değil din burada çünkü eğer dini bir topluluğun oyunun rengi homojense hatta tek renk ise sıkıntı vardır bana kalırsa..Ayrıca İslam ortak paydasında buluşmuş insanlar neden siyasi arenada daha etkinler onu da anlamış değilim.Benim etrafımda gözlediğim kadarıyla böyle tabiiki forumdan da nur cemaatine gönül vermiş işlerini ayırt eden birçok insan var.
Alt 10-02-2010, 14:55   #3
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
(: Şamir Tayyar'ı takip Etmeni rica Ediyorum.. kendisi her konuyu açıkladı.. artık bayat geliyor bana bu konu..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 14:59   #4
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
(: Şamir Tayyar'ı takip Etmeni rica Ediyorum.. kendisi her konuyu açıkladı.. artık bayat geliyor bana bu konu..

Yok benim maksadım içimizdeki sorunun cevabını bulmak.
Cidden merak ettim.

Dediğim gibi ya görmemek ve tamamıyla ele almamık ilerine geliyor yada öyle bir yetenek mi dersiniz kapasite mi dersiniz orası size kalmış ama o noktada bir kıtlık yaşıyorlar.
Alt 10-02-2010, 16:06   #5
Kullanıcı Adı
depare
Abartmayın ama mürid uçurur diyorlarya o mevzuya dönüyor konu yakında Dünyayı da yönettiği söylenecek bu hareket için..

Parti için de elemanları vardır partiyi destekliyorlardır elbet ama cemaat istese Chpyi'de başa getirir gibi uçuk şeyler söylemek ne kadar mantıklıdır...

Türkiye bir santranç alanı Gülen cemaati de istediği taşı istediği yere koyuyor demek olurki bu çok iddialı ve bana göre abartılı yaklaşımdır..

Bu tıpkı İlhan Cihanerin,Kartel medyasın'ın ortalığı germek için yaptığı uçuk kaçık benzetmelere benziyor..

Konu depare tarafından (10-02-2010 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 21:10   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abartmayın ama mürid uçurur diyorlarya o mevzuya dönüyor konu yakında Dünyayı da yönettiği söylenecek bu hareket için..

Parti için de elemanları vardır partiyi destekliyorlardır elbet ama cemaat istese Chpyi'de başa getirir gibi uçuk şeyler söylemek ne kadar mantıklıdır...

Türkiye bir santranç alanı Gülen cemaati de istediği taşı istediği yere koyuyor demek olurki bu çok iddialı ve bana göre abartılı yaklaşımdır..

Bu tıpkı İlhan Cihanerin,Kartel medyasın'ın ortalığı germek için yaptığı uçuk kaçık benzetmelere benziyor..
Bende aynen bunları diyorum..

Evet cemaatin çok güçlü bir nüfuzu vardır.Fakat bunu abartmayada gerek yok.

Eğer cemaat her yerde F tipi yapılanma yapıyorsa en büyük suç ortağı da haliyle Ak Parti olmuş oluyor.

Demek istediğim o ki sırf cemaate yükleneceğim diye sıkanlar var..Bende aman diyorum sizin kafanıza düşüp yararsa kendi kendinize vurmuş olursunuz.. (diyorum.)
Alt 10-02-2010, 21:22   #7
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Kısmen doğru söyluyor zaten kuyruk acısıda bundan diye düşünüyorum.
Diğer bi konuda yazdığım yorum.

Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden Cemaat yapınca kötü oluyor yıllardır kendini Atatürkçü zanneden sözde kemalistler yapınca neden kimse ses çıkaramıyor.Eğer Devleti sahiplenmek isteyen birileri varsa bunun ne idüğü belirsiz sözde kemalistler olacağına en azından dilinden ALLAH ismi düşmeyen cemaatın olmasını isterim.
En azından %90 müslüman olan bir ülkeyi müslümanlar yönetir.Kimin ne yaptığı veya ne söylediği pek önemli değil önemli olan halkın ne söylediği...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 21:33   #8
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Rakamsal olarak Gülen cemaati Türkiye de ciddi bir nüfusa sahip. Bu sayıyı belki kendileri bile bilmiyor. Yani kontrol de olmayan ciddi bir sayı var ortada.
Eğer bir yapılanmadan bahsedersek çok ta kontrolde gelişen bir yapılanma olduğunu söyleyemeyiz.Şu anda Gülen cemaati mensubu olmamasına rağmen Gülen cemaati nin yurtlarında kalmış dersanelerinde yetişmiş sohbetlerine katılmış insanlar, emniyet içerisindeki askeriye içerisindeki çirkinlikleri görenler ellerindeki imkanı bu yönde kullanabilirler.
Üst düzey bürokratların devletçi Kemalist olması bekleniyor bizim ülkemizde. Unutulan bir şey Türkiye şehirleşmesi ile eğitim seviyesinin artması ile o sistem çöktü. Türkiye de bürokratlar da artık bizim gibi insanların arasından cemaatlerin içerisinden gayet doğal çıkabilir bunları özellikle Gülen Cemaati veya diğer cemaatler yetiştirdi yerleştirdi diye düşünmek gerçeklerden kaçmak olarak görüyorum. Bu gün pislikler ortaya çıkarılıyorsa bunda Gülen cemaatinin doğrudan bir payı vardır evet lakin bu Gülen cemaatinin bir planı değil halkın demokratikleşme isteklerinden kaynaklanmaktadır.
Cemaat in Akparti ye katkısını ise oy sayısı olarak değilde halkın dönüşümüne katkısıyla anlatabiliriz.
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 21:34   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Cemaat güçlünün yanındadır gücünü güçlünün yanında kullanmak istemiştir bu kadar basit. F tipi kadrolaşma yok evet z tipi kadrolaşma var kadrolaşacak kadro kalmadı kendi bölgem için söylüyorum ama cemaat öyle abartıldığı gibi parti içinde etkin falan değil sadece kendine düşen payı alıyor o kadar.
Alt 10-02-2010, 21:40   #10
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Cemaatin abartılması bir güç olarak görülmesi/gösterilmesi bir psikolijik güç ve üstünlüktür.Arkadaşlarında yorumlarında söylediği gibi çirkinlikleri gören her insanın cemaate desteği kaçınılmaz İnsanlarımızın eğitim seviyesi yükseldikçe halktan insanların üst düzey yönetimde söz sahibi olması bu güce güç kattığı düşüncesindeyim.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)