![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu nasıl bir cevaptır?
hangi insanlığa sığar böyle bir cevap... herşeyi geçtim kullandığı üslup hiç yakışık alan bir üslupmu... yazık çok yazık... inşaAllah sn.Başbakan gerekli işlemleri yapar... |
|
![]() |
#3 |
![]() Söz söyleme adabını tamamen yitirmiş, saygısızca ve kibirli davranmış yazıklar olsun...
Engelli bir vatandaşımızla böyle mi konuşulur keza hiçbir insanla şu tarzda konuşulmaz, ayıptır.. Allah bizleri gurur ve kibirden korusun her daim... |
|
![]() |
#4 |
![]() Yazıklar olsun! Rezalet ya.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() taşları üst üste dizip tek tekmeyle yıkmak böyle birşey olsa gerek...
saygısız... |
|
![]() |
#6 |
![]() inanamıyorum.
her yerde tek bu bakanı begendigimi söylerdim. bu da bitti. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz !bu nedemek oluyor yahu
![]() hiç yakıştıramadım bu tavrı kendisine .karşısındaki kişinin engelli olmasını göz önünde bulundurmadan bu kadar ezici cevaplar vermesi bir bakana yakışmaz .ayıp etmiş. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() böyle bir yaklaşım olamaz... SAYIN BAŞBAKANIM GEREĞİNİ YAPACAKTIR MUTLAKA...
bu taşeron işçilerde bu ülkenin insanı...hem taşeron hem özürlüye verilen cevaba bakın... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Durun bakalım hele.Hemşehrimi hemen hizaye çekmeye çalışmışsınız da kazın ayağı öyle değil.
BAKAN az bile demiş. Gözleri görmediği halde devlet ona iş vermiş ama o hala BAKANIN önünü kesme derdinde. Problem kimde? Belki üslubu beğenmeyebilirsiniz ama söze diyecek yok. Üniversite mezunu prıl prıl gençler işsiz dolaşırken bu kör arkadaşımızın yaptığı yakışık da değil. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() başka yorum beklenmezdi.
layüsel oldugunu düşünenlerden.... ******** taşeron işçi ne demek...bugun var yarın yok... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|