![]() |
#1 |
![]() Peygamber Ocağı diyorlar ama Peygamber'in ümmeti giremiyor!: Emekli hakim Nusret Çiçek, Ankara Akıncı 4. Jet Üssü'nde yapılan bir sünnet törenine katılmak üzere davete gittiğinde skandal bir uygulama ile karşılaştı. Eşiyle birlikte bir müvekkillerinin çocuğunun sünnet düğününe katılmak isteyen Çiçek ailesi, ‘başörtüsü zulmüyle' karşı karşıya kaldı. Nusret Çiçek, eşinin başörtüsünden dolayı içeri alınmadı. Emekli hakim Nusret Çiçek, eşiyle birlikte bir sünnet düğününe katılmak üzere gittiği Ankara Akıncı 4. Jet Üssü'nde ‘başörtüsü zulmüyle' karşı karşıya kaldı. Nusret Çiçek'in eşi başörtüsünden dolayı içeri alınmadı. Skandal olayı emekli hakim Nusret Çiçek, şöyle anlattı: “Akıncı 4. Jet Üssü'nde görevli bir tanıdığın sünnet düğününe davetli olarak eşimle beraber gittik. Lojmanların girişinde durdurdular. ‘Emir var, hanımefendi başındaki örtüyü ‘tavşankulağı' gibi bağlamazsa içeri alamayız' dediler. Bu sözlere çok şaşırdım. Bizi davet eden müvekkilim de böyle söylenilince telaşa kapıldı, utandı. Dedim ki, ‘Bakın biz sizin ne eşinizin, ne de çocuklarınızın kıyafetlerine karışmayız, siz neden örtülülere karışırsınız? Hem de bu tip bir müdahale yanlıştır.' Onlar da, ‘Emir öyle' dediler. Nasıl emirse, eşimin başındaki örtüye karışıyor da, beline kadar çıplak gezenlere söyleyecek hiçbir şey bulamıyor? Müvekkilim düğünün orduevinde değil de kafeteryada olacağı için sorun çıkmaz demişti. Ama dediği gibi olmadı. Kafeteryaya bile almadılar. Ben devletim için yıllarca saçımı ağarttım. Şimdi beni içeri almıyorlar. Çok onur kırıcı bir durum.” "ASKERİ YIPRATANI TESPİT ETMELİYİZ" “Bu askeri kim yıpratıyor önce onu bulmalıyız” diyen Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her kurumda olduğu gibi ordumuzda da çürükler var. Bunlar, kafaları Roma'dan kalma çürükler. Bu çürükler orduyu yıpratarak sıkıntı oluşturuyorlar. Geçmişte bunun örneğini çok gördük. Namaz kıldıkları için ordudan atılan yüzlerce subayımız var. Onları, hem vatan müdafaasından hem de işinden gücünden ettiler. Ordu bizim ordumuz, kesinlikle yıpratılmasını istemeyiz. O yüzden kim suçluysa derhal ortaya çıkarılmalı. Yoksa bunun sonucunda çok daha büyük sıkıntılar yaşanacak. Evladı şehit olan annelerimizi bile başı örtülü olduğu için garnizona almıyorlar. Böyle vahim bir durum olabilir mi?” “ORDU PEYGAMBEROCAĞI AMA…” Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un, ‘Ordu Peygamber Ocağıdır' sözlerini de eleştiren Çiçek, “Ordu Peygamber Ocağı ama Peygamber'in ümmeti oraya giremiyor. Devletine, milletine yıllarını veren bir emekli hakimi aynı devletin askeri, ‘eşi başörtülüdür' diye askeri lojmanlardaki kafeteryaya almıyor. Bu, çok onur kırıcı bir durum, kendi ülkemizde, kendi bayrağımızın altında tabi tutulduğumuz muameleye bakın. Saçımızı başımızı ağarttık, ama saplantı haline gelen ideolojik birtakım kafalar bizi potansiyel suçlu gibi gördüler. Biz bugün başımızı yere eğerek geri döneriz ama yarınlarda torunlarımız başları dik ve de mağrur bu kapılardan içeri girecekler, bunu hiç kimse unutmasın” diye konuştu. VAKİT
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hani peygamber ocağıydı daha adı muhammet olan kardeşlerimiz askeri liseye giremiyorlar..(arkadaşımın adı muhammet tüm imtihanları başarı ile geçti fakat adı muhammet diye alınmadı..)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() madem askerin anasını almıyorsun kışlaya;
askere de alma... Türkiye'de malesef Mehmet'lik askeriyenin sadece kapısında kalıyor... kışlaya giremiyor Mehmet Ruhu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Askere niye alıyorlar ! Haa doğru katletmek için değilmi !!
Şeref yoksunu kahpeler .! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok iyi biliyorum yemin törenine gelen asker ailelerine de aynı muameleler uygulanıyordu. Bir de başörtüsü takana çağdışı diyorlar. acaba vatan için şehit olan evlatların ailelerinin sırf başörtüsü yüzünden içeri sokulmaması hangi çağdaş demokrasilerde var acaba. bir de demokratik olmaktan bahsederler. daha katedeceğimiz çok yol var. askerliğimi yeni yaptım ortamı iyi biliyorum. Tek temennim Allah bu komutanlarla bize savaşa girmeyi nasip etmesin. yoksa toz duman oluruz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Yazık.. Ben İlker Başbuğ'a çok ama çok güveniyordum, hâlâ da güveniyorum ama ümidim çok azalıyor sanki.. TSK kendi kendisine neşteri vurmalı artık.. Askerimizi bile öldürdükleri ortaya çıktı, ne utanç verici bi durum Yâ Râbbi!.. Kurtla savaşalım diye kurda gidiyormuşuz.. Yeter artık.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() neredeyse utanmasalar askerde namaz kılanları irticacı diye damgalıyacaklar. özellikle cuma günleri cuma namazı saati bakım içtiması kasıtlı yapılmış bişey olabilir. Askeriyede din ile ilgili en ufak bir ayrıntı göremezsiniz. Orada sadece emir var. Haşa bize göre emir verme yetkisi sadece Allah (c.c.) hz. aittir. Ama ne yazık ki tabiri caizse orada kendini tanrı zannedenler var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ergenekon davasıyla askerin itibarı yükselecek inşallah içerdeki o şerefsizlerden kurtulacağız...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnşallah bunları yapanda derin devlet...Sularını kurutacağız onların onlar nasıl kene gibi yapıştılarsa bu vatana bizde kene gibi yapıştık onlara kanlarının son damlalarına kadar çekeceğiz allah izin verirse..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben İlker Başbuğ'a asla güvenmiyorum... TSK'yı babalarının çiftliğine döndürdüler. Giren çıkan belli değil ama başörtülüler bir adım ileri adımını atamaz !!! Yazık, geldiğimiz vaziyete söylenecek söz bırakmıyorlar !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|