|
![]() |
#1 |
![]() evet arkadaşlar biz kendimizi bildik bileli görürüz.başta ders kitaplarımızda bknz:serv haritası ,daha sonra ceviz kabuğu v.b. türev programlarda, vilayet-i sitte, yok büyük yunanistan, yok küçük bulgaristan, olmadı sözde kurdistan, kafasına göre büyük ortadoğu, genişletilmiş ortadoğu, şişmanlatılmış avrupa...
örnekleri saymakla bitmez.peki sonunda ne olur? hiçbişey! ne istanbul yunana nasip olur bu vakitten sonra.nede gerçekte free kurdistan rüyası gerçekten çok uzaktır.. bütün bu işler sadece bizim sinirlerimizi zıplatır.moral bozar.bir tür psikolojik savaştır aslında bütün bu olan.. şimdi bu başlığı açmamın sebebi özetle kendi haritanı kendin çiz ![]() bu başlık altında öncelikle ben olmak üzere, Büyük Türkiye Genişletilmiş Türkiye Yeni Avrupa Projesi haritası ... şimdi aklıma gelen her haritayı yazmayım.ben çiziktireyim.dost düşmada harita görsün.o öyle bölünmez böyle bölünür abicim. hem eğlenelim hemde düşündürelim aslında. düz yazıda yada şiirde anlatamadığımız bazı şeyleri yazıdan daha eski bi sanatla : resimle anlatalım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bugün başlangıç olarak bunu çizdim. devamı gelecek bizi izlemeye devam edin..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Takipçiniz kardeşim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu iş hoşuma gitti çizittirmeye devam..
işte varan2, turan1 ,arkası yarın ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yakında tüm dünyayı feth ederiz. Sağolasın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() şimdi gaza geldim bişeyler çizdim ama. boş zamanımda mutlaka daha ayrıntılı-daha stratejik değerde ve görsel olarakta daha eli yüzü düzgün haritalar çıkarcam.. söz. hadi ak gençlik sizi de göreyim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() evet arkadaşlar şimdi sizi 2045 yılına götürüyorum... ingiltereye hindistandan-pakistandan gelen müslümanlar, almanyaya türkiye,arnavutluk v.s. yerden gelenler, ve fransaya cezayir-kuzey afrikadan gelen müslümanlar çoğalmış.. ve islamı merak eden bisürü avrupalı ateistte islamı seçmiştir. bunun sonunda başımızda krala kraliçeye ne gerek var diyen bir grup büyük britanyalı toplanır kraliyete karşı ayaklanıp.haklarını isteyecektir.. baskılara dayanamayan. kral hanry. çareyi kraliyeti bırakarak amerikaya kaçmakta bulur...sonunda iskoçya bağımsızlığını ilan eder. iralndada kuzey irlandayı alıp. gallerle birleşme kararı alırlar.. zaten londra nüfusunun %85ini oluşturan müslüman guruplarda kendi laik cumhuriyetlerini kurarlar adada. bu işe sinirlenen avrupa kendi arasında zaten ekonomik darboğaza girmiş aha keşke zamanın türkleri alsaydık. avrupaya daha iyi olurdu zahır.diye feryatlar atıp.kendi aralarında ikiye bölünürler.. amerikan etkisindeki. batı avrupa ve rus etkisindeki kuzey-slav avrupası olarak. bu arada paris karışmıştır.Ezilen zenciler gettoları yakar yıkar. ve postmodern fransız ihtilali vuku bulur..almanyadaki türklerde destek verince olay çığ gibi büyür. ve işte avrupanın ortasında bi devlet dev gibi atlantiği seyre dalar.. develtin adınıda koydum KOLONİYA REPUBLİCA ingilizceside KÖLNLAND anlamı.köln demek zaten koloni dmek.miladın ilk yıllarında ilk hıristiyanlar romaya karşı bu koloniyi kurdukları için ismi koloniden geliyor. resmi diller:türkçe-ingilizce-fransızca bayrak:KÖLNLAND FLAG ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ayyıldız sadece türk bayrağına ait bi simge değildir.
ayrıca misak-i milli ne kerküktür,ne batumdur,nede ege adalarıdır. misak-i milli en kısa sınır olarak çizsek bile hicazdan beri kurtarmaz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() |