![]() |
#1 | |||||||||
![]() Aşagıdaki videoda harun yahyanın evrim teorisine karşı çıkardıgı kitabı yaratılış atlası ile dalga geçen profosoru goruceksiniz.
![]() Konu novek tarafından (04-13-2010 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evrim teorisine göre melekler , şeytanlar , cinler nasıl oluşmuştur bilen varmı ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Dinsiz birilerini ve Dinsiz bir sistemi gelip burada şirin göstermeye çalışmak sonrada ben Müslümanım demek... sence söylermisin yanlış olan hangisi... ![]() Saçma sapan konular Komunizmi ateizmi hoş gösterme gayretleri... Acaba başka bir şey demeye gerek varmı... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ikinicisi komunizm dinisizlik degilidr bende karl marksı dinsiz biri sanıyordum ama karl marksa karsı olan kotu niyetli kişiler tarafından boyle gosterildigini yeni gorendim. karl marks dine afyon dememiştir. dini halkı(işçileri) uyutmak için kullanıyorlar istimar ediyorlar anlamında afyon olarak kullanırlar demiştir. arada fark var!!! ama bu sozu çarpıtılmıştır. Konu novek tarafından (04-13-2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
inanıyormuş... Sen Ateizmin kurucusu Karl Marks inançlı ha ha yılın sözü ilan ediyorum bu sözü... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
artık konuyla ilgili mesajlar gonderin bu konunun bişr ilgisi yok sizinle |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Az önce inançlı diyodun...
şimdi inançlı olsun yada olmasın diyorsun... biraz daha zorlasak inançsızsa size ne diyeceksin...=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|