AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-05-2014, 16:21   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Hasan Celal Güzel: Cemaat, Ankara'da CHP'ye Oy İstiyor
Güzel: Cemaat Ankara'da CHP'ye oy istiyor

Devlet Eski Bakanı ve Sabah gazetesi köşe yazarı Hasan Celal Güzel, 17 Aralık sonrası yaşananları canlı yayında değerlendirdi. Güzel, Cemaat'in Ankara'da CHP için oy istemeye başladığını ileri sürdü.

Güzel, 17 Aralık operasyonunun Başbakan'a yönelik bir komplo olduğunu söyledi.

Güzel, "Hocaefendi'nin 25 Aralık'ta plânlanan operasyondan haberdar olduğunu sanmıyorum. O operasyona mâni olunmasıydı bugün daha farklı sıkıntılar içinde olurduk." dedi. Güzel, Cemaat'in Ankara'da CHP için oy istemeye başladığını ileri sürdü.

Dershaneler konusunda Başbakan'ın haksız olduğunu savunan Güzel, "Sistemi değiştirmeden kaldıramazsınız. Eski Millî Eğitim Bakanı olarak ben de kaldırmak istedim. Ama sistemi değiştirmeden kaldıramayacağımızı farkettik. Nabi Bey (Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı) meseleyi anladı ve belirli bir aşamaya bağladı. Şu anda Başbakan da kapatmaktan vazgeçti. Ama siz rövanşist bir politikayla hareket ederseniz intikam duygusuyla hareket ederseniz Başbakan'ın da tepkisini çekersiniz." şeklinde konuştu.

"Bu meselenin dışına çıkmalıdır." sözleriyle Fethullah Gülen'e de seslenen Güzel, Başbakan'ın da sert söylemini yumuşatması gerektiğini dile getirdi.

Güzel, bu değerlendirmeleri Duru TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Başka Taraf programında yaptı.

Kaynak

Haber 7 05.02.2014

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-05-2014, 21:05   #2
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Halt etmişler onlar, neymiş efendim başbakana komplo girişimiymiş. Ölenler kendileri zarar gören kendileri başbakanın nesine zarar vermişlerki?
Ekonomi dediğin düşer kalkar istikrar şart olsada. Verilen zarar telafi edilir hemde fazlasıyla.

Hadsiz ve bilgisiz bir konuşma yapmış celal güzel, Türkiye devleti başbakanına yumuşamasını tavsiye ediyor, peki kime karşi? paralel yapıyamı? ne yapsın başbakan ? yumuşasın.
Başbakan kendini bilmez bir insanmıki konuşmasında düzeltmeye gitsin, düzeltecek bir üslup varsa o karşı tarafınki olmalı bence çünkü başbakan her konuşmasında hak edene sert konuştu hak etmeyene değil.

Artık hiç kimse bu meselenin dışına çıkamaz birileri fena yorulacak.

Konu Ekinoks tarafından (02-05-2014 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir..
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2014, 22:33   #3
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Gulenin isi bitiktir nesebi kesildi Allahin izniyle

Haram islenen sarki soylenen bi yerde efendimizin tesrif ettigini iddia edecek kadar sapiklastilar
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)