AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-17-2009, 12:33   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Haseki'ye bir şüpheli hasta daha getirildi

Domuz gribi şüphelisi iki kişinin tutulduğu hastaneye bir kişi daha getirildi

Irak asıllı iki ABD vatandaşının domuz gribi teşhisiyle tutulduğu Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'ne bir kişi daha getirildi.

Haseki'de Hastalar Mahsur Kaldı

Öte yandan, Haseki'deki hastalar, domuz gribine yakalanan Irak asıllı ABD'li yolcu ve ailesi sebebiyle hastanede mahsur kaldı.

Menenjit hastası Savaş (18) ile ablası Aygül Çakmaklı, odalarından dışarı çıkmalarına izin verilmeyenlerden sadece ikisi. Abla Çakmaklı, 20 gündür kardeşine refakat etmek için hastanede olduğunu anlatarak, "Dün doktorlar dışarı çıkmamı yasakladı. Burada herkes maskeyle dolaşıyor.Önceki akşamdan beri had safhada güvenlik önlemi alındı." dedi. Zorunlu olmadıkça odadan çıkarılmadıklarını belirten Çakmaklı, yemeklerinin içeri geldiğini söyledi. Bu arada dün akşamüstü Savaş Çakmaklı, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Haseki'de enfeksiyon bölümüne giriş-çıkışlar kontrol altına alınırken polis ekipleri, binanın çevresine güvenlik şeridi çekti. Kimsenin yaklaştırılmadığı klinikteki doktor ve hemşireler, gün boyu içeride kaldı.

Domuz gribi teşhisi konulan turistin bulunduğu yerdeki görevliler, koruyucu elbiseler giydi. Bahçedeki hasta yakınları ve gazeteciler de önlem için maske taktı. Hastanenin güvenlik müdürü, merdivenlerin sık sık yıkandığını, gerekli temizliğin hem içeride hem de dışarıda yapıldığını bildirdi. Bu arada enfeksiyon kaptığından şüphelendiği için doktora başvurmak için gelenler, görevlilerce geri çevriliyor.

Çocuğunun grip olduğundan şüphelenen bir aileye hastalığın belirtilerinin listelendiği kâğıt verildi. Belirtilerden herhangi birine rastlanıldığı takdirde başka bir hastaneye gitmeleri önerildi. Çocuğun babası, "Bizi bir salgın sebebi yüzünden içeri almadılar. Başka hastaneye gideceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Ajanslar

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım