![]() |
#1 |
![]() Son günlerde Kuantum düşünce ve insan davranışlarına Kuantum yaklaşım konusuna merak saldım. Bu konuda çeşitli eserleri okudum, inceledim. Elimdeki konuya ilişkili son kitabın adı ‘’ KUANTUM DİYARINDA KELEBEKLERİ ÖZGÜRLEŞTİRMEK ’’Sistem Yayıncılık yayını olan bu eserin yazarı Ferhan Efeçınar. Bu eserde hastalıkların kuantum yaklaşımla belirlenen sebepleri yer alıyor. Çok ilginç bulduğum bu yaklaşımın sonuçlarına ben, ‘’ hastalıkların derindeki sebepleri ‘’ ismini koydum ve sizlerle paylaşayım dedim. İnsan sağlığı açısından önemli bazı hastalıkların derindeki sebepleri şöyle imiş: Mide hastalıkları: Mide hastalıklarının sebebi hazmedilmemiş duygu ve düşüncelermiş. Bunlar aldatılma, ağır gelen ve kabullenilemeyen söz ve davranışlar olabilirmiş. Karaciğer hastalıkları: Maddi anlamda bir kişinin bir yakınından yediği darbe ya da aldatma durumlarında ve kişinin derin bir kin ve nefret duygusu içinde olması hallerine baş gösterirmiş. Eklem problemleri: Eklemleri ile sorunları olan kişileri, yani eklem romatizması, artrit gibi rahatsızlıkları olan kişiler genellikle mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olanlarmış. Bel problemleri: Genellikle yaptıkları işi beğenmeyen ve yaşamın ağır geldiği duygusuna sahip kişilerin başına gelirmiş. Yüksek tansiyon ve damar hastalıkları: Yaşam şartları ağır gelen kişilerde ve korku, heyecan gibi duyguları yoğun yaşayan kimselerde daha çok görülürmüş. Kalp rahatsızlıkları: Kişinin sevgiyi alıp vermesinde sorun yaşayan kimselerde daha çok görülürmüş. Kanser: Kişinin kendisini derinden suçlaması, kendisine karşı öfke duyması ve kendisini affedememesi hallerinde baş gösterirmiş. Bana bu sonuçlar biraz akla yakın gibi geldi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|